Bebeğimi kaybettim:(

Bir de kuzene sormak lazım herşeyi unutmuş mu? Onun için büyük teselli olmuştur elbet ama kaybettiği evladının yeri asla dolmaz.
.
Evet Unutmak zorundaydı.

Hiç bir acı ilk gün ki gibi kalmaz!
Eğer ilk gün ki gibi kalmış olsaydı gencecik fidanlarını kara topraga veren insanlar şimdi hayata tutunamazlardı.
Teyzem 20 yaşların ortasında ki oğlunu kazaya kurban verdi. Cenazede oğlunu görmek için yerden kalkıp yürüyememiş ve emekleyerek gitmişti tabutun başına. Günlerce neredeyse yok denecek kadar az yiyip içti ama üzerinden yıllar geçtikce o acı hafifliyor.

İlk gün gibi kalsa insan nefes alamazdı herhalde. Ben düşününce bile yüreğim daralıyor yanlış anlamayın size ters bir şey yazmadım sadece unuttu kelimesi fazla geldi bana.

Allah sabır versin tüm bu acıyı yaşayanlara.

Başın sağ olsun canım.Rabbim hiç bir anneyi evladı ile sınamasın.
Kendini hazır hissettiğinde tekrar bebek düşünebilirsiniz.Allah sabırlar versin...
Meleğinin mekanı cennet, rabbim şefaatini esirgemez.Allaha sığın, dua et bol bol...Rabbim bir can daha nasip eder kucağına alırsın inşallah yarana merhem olur

Ters düşünmedim zaten
Ama emin olun. İnsan Zamanla unutuyor.
Zaten dünyanın telaşı ve çilesi bitmiyor. Zaten Yeni bir Evladınıda kuçağına alınca zamanla o acıyı unutuyorsun. Kuzenimin evladı öldükten sonraki ikinci imtihanı ise, büyük oğlunun kas erime hastalığının olduğunu ögrendi ve yıllardır o evladının derdi ile ugraşmaktan aklına bile gelmiyordur.
Annem mesala şimdi anlatırken normal bir durummuş gibi anlatıyor. Oysa ki, ablamı kuçağına alana kadar her gün göz yaşı dökmüş ve ''Acaba Bu Acı Geçer mi?'' Dermiş....
İnsanoğlu her acıya alışıyor ve zamanla unutuyor diye düşünüyorum
Ama RABBİM Bizleri Evlatlarımızla, Eşlerimizle, Yuvamızla,Hastalık ve Yoklukla İmtihan Eylemesin (amin)

Unutmak değil onun adı. Kalbin taşlaşması.
Etrafına sürekli dile getirmekten çekiniyor insan, yine mi?toparlanamadın mı?ölenle ölünmez... gibi cümleleri duymaktansa herkese rol yapıyorsun.

Kuzeninize üzüldüm, o ekstra acı.
Rabbim verdiği imtihanı unutturacak daha büyük imtihanlar vermesin inşallah hiç kimseye.

Allahım sana bol bol sabırlar versin. İnşaAllah sağlıklı bebeklerin olur Rabbim bir daha hiç kimseye yaşatmasın evlat acısını

Allah kuluna kaldıramayacagı yuku vermezmiş. Siz eminim ki cok guclusunuz. Guclude kalmalısın hayata gelecek yavruların için. Rabbim bu yavrunu sana ahret için vermiş. Dunyalıkta verir inş. Bebegin melek oldu cennet kapısında seni bekliyo. Ve cennete gir dediklerinde ben annem siz girmem dicek. Uzulme kardesim.

Basiniz sagolsun yaa off vallahi bende suan hamileyim ne yazilir bilemedim. Ama cennette sana sefaat edicek bi melegin var asla unutma . Ve biraz kendini toplayinca bidaha olur uzulme diyemicem canim cokk zor ama bebegin yine olur kendini topla once.. bide bakmissin ikiz olmus mevla nelere kadir bi bildigi vardir.

Başınız sağ olsun. Benim ablam da 6 aylık ölü doğum yaptı. Normal doğum olduğu için doktoru 3 ay sonra hamile kalabilirsin demiş. Sezeryanda toparlanma süreci biraz daha uzun oluyor. Doktorunuz yönlendirir bu konuda sizi. Allah tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

Çok şükür ..Tek isteğim bir nebze olsa da kalbimin ferahlaması

İnşaallah olur ya Rabbbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Basin saolsun.. kaka yapmsta bunu farketmediler mi dogumda? Cunku farkedilneyecek birsey degil.. bu yuzden zaten ters bi durum oldugunda yani cigerlere gidince..nefes almasi duruo ve midesini filan yikiyolar..boyle birsey oldu mu?

İnşaallah Allah razı olsun kardeşim

Basin saolsun.. kaka yapmsta bunu farketmediler mi dogumda? Cunku farkedilneyecek birsey degil.. bu yuzden zaten ters bi durum oldugunda yani cigerlere gidince..nefes almasi duruo ve midesini filan yikiyolar..boyle birsey oldu mu?
Solunumu çok düşükmüş makinaya bağlandı ama maalesef bu hayata bağlanamadı

Yüreğin taş kesiyor buz kesiyor. Ne güzel anlatmışsınız. Her an onu anlatmak isterken her şeyde bir anını hatırlarken sırf çevreden çekindiğin için susmak.. kendin yanarken yakınlarınıda üzmemek için susmak.. unutmak düşüncesi bile canını yakarken unuttu düşüncesi kadar acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…