Bebeğimi kaybettim

meltemy

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
12
4
611
Tekirdağ
Bebeğimi 29 haftalıkken kan uyuşmazlığından ötürü kaybettim Başıma gelceğini asla düşünmezdim. Bir sağlıçı olarak artık böyle bir problemin olmadığını sanardım çünkü uyuşmazlık iğnelerimi vurdurmuştum Ama işte vücudum yavrumun kanını yok etmiş. Bir ay oldu bir evladım daha var çok şükür hayatıma devam etmeye çalışıyorum ama çok acı şimdi annemdeyim ama evime dönmektem korkuyorum lütfen yardım edin

Canımmgeçmiş olsun, çok zor bir durum. Ne desek kelimeler yetersiz kalır. Allah çok büyük sana bir daha nasip eder. Bak ne güzel bir yavrun varmış onunla teselli bulursun inşallah.

T
Canımmgeçmiş olsun, çok zor bir durum. Ne desek kelimeler yetersiz kalır. Allah çok büyük sana bir daha nasip eder. Bak ne güzel bir yavrun varmış onunla teselli bulursun inşallah.
Teşekkür ederim evet yavrumun olması bana çok güç veriyor doktorlar bundan sonraki gebeliklerimdede aynısını yaşaycağımı söylüyor

T

Teşekkür ederim evet yavrumun olması bana çok güç veriyor doktorlar bundan sonraki gebeliklerimdede aynısını yaşaycağımı söylüyor
Nasıl yani canım düşükle mi sonlanacak yoksa başka önlemi var mı?

Allah sanır versin kardeşim . Çok zor bir durum . Zaman her şeyin ilacı oluyor . Yavaş yavaş eski yaşamına döneceksin . Yavrun için eşin için ayakta durmak zorundasın

Nasıl yani canım düşükle mi sonlanacak yoksa başka önlemi var mı?

Bebeğimde görülen problemlerin aynısı görülürmüş bebek pozitif olursa bende artık duyarlılık gelişmiş anne karnındayken kan transferi yapıyorlarmış ama sonuç her zaman pozitif değil Bakalım Rabbim ne nasip edecek

Allah sanır versin kardeşim . Çok zor bir durum . Zaman her şeyin ilacı oluyor . Yavaş yavaş eski yaşamına döneceksin . Yavrun için eşin için ayakta durmak zorundasın

Amin Allah razı olsun Rabbime sığınıyotum kendimi harap etmemeye çalışıyorum ama işte yürekteki sızıda geçmiyor

Back
X