- 20 Ocak 2014
- 3.171
- 2.265
- 333
31 haftalık hamile zannederken kendimi, bir anda şiddetli kanamayla hastaneye gittim. Ve bebeğimin 28. Haftada kalbi de gelişimi de durmuş olduğunu öğrendim
bu acı tarifsiz.. hiç bir sebep yokken hemde. Aksi giden bir şey yoktu görünüşe göre. Acil sezaryene alındım. Bebek 3 hafta karnimda ölü durmuş
hareket ediyor gibi geliyordu. Ama eskisi gibi şiddetli hareketleri yoktu neden hareketlerinde azalma oldu diye şüpheleniyordm. Ama büyüdüğü için yeri kısıtlandığıni düşündüm hep. Megersem suyun için de bir oraya bir buyana gidiyormuş yavrum :'((( en son doktora 27 haftalıkken gitmiştim. Şeker yüklemesi yaptı bana. Ondan sonra asırdır derece vücudum da ödem oluşmuştu günlerce geçmemişti. Zaten o günler içerisinde de bebek karnimda ölmüş haberim yokmuş. Sezaryen sırasında anormal hiçbir şey görmedi doktorum bebekte. Plesanta , eşi, bebek, bebeğin suyu her şey normaldi dedi. Otopsi isteyebilirsiniz dedi. Ama kabul etmedik. Tecrübesi olanlar benimle paylaşabilir mi kızlar lütfen. Aklıma geldikçe gözümün yaşı durmuyor..