bebeğimi kaybettim

canım bende düşük yaptım . ama moralimi hep yüksek tutarak sabrettim. şimdi bu ay yeniden denicem. .Herşeyde bi hayır vardır. ben öyle düşünüyorum .sende kendini toparlayıp mutlu olmaya çalışki yeni bebişin sağlıklı olsun dimi .Allah gönlüne göre versin inşallah .

ben de ilk bebeğimi kaybettim.4 sene önce.o zaman ilk duyduğumda çok sevinmiş hayaller kurmuştum hep.kaybedince çok kötü olmuştum......hatırlamak bile istemiyorum.o kadar aradan sonra şimdi 7 aylık hamileyim ve Allah ıma bin şükür herşey yolunda.bu bebeğime hamile kaldığımı öğrenince fazla sevinmemeye ve hatta sanki öyle birşey yokmuş gibi düşünmeye çalıştım.kendime çok dikkat ettim yattım dinlendim hep ama aklıma "bebeğim olacak hamileyim"düşüncesini yerleştirmemeye çalıştım.ta ki 6. aya gelene kadar.hiçbirşey almadım o zamana kadar bebeğe.çorap bile.yeniden hamile kalan arkadaşlara ya da kalacaklara böyle hareket etmelerini tavsiye ederim.ha bir de ben hiçbir zaman benim bebeğim olmayacak demedim.ilk bebeğimi kaybettiğim zaman bile çok üzüldüm ama "Allah bize bu bebeği nasip etti.demek ki çocuğumuz oluyormuş.yine yaparız"dedim ve kendimi bu söze inandırdım.gerçi bayağı bir uzun müddet geçti ama kızıma kavuşmaya az kaldı.Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın....:dance:

arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. kürtaja gerk kalmadı tamamen ilaçla düşürdük ağrıda bi an dayanamıyca gibi oldu şu aralar gayet iyiyim topladım kendimi Allah herkese sabır versin böle durumlarda yeni hayırlı evlatlar nasip etsin.
İsranur sana da çok geçmiş olsun senin yaşadığın çok daha zor bir durum benim ki aylıktı hamilelik fikrine bile yeni yeni ınıyordum beş aylık çok zor olmalı seni anlıyorum Allah yeni bebişler versin tüm isteyenlere inşallah

arkadaşlar ocak şubat ayında hamile kalıp bebeğini düşürenler diye bir konu açsak yarısından çoğu düşürmüştür eminim allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok kötü bir durum çok üzgünüm allah kimseye yaşatmasın

evet, bende ocak ayında hamile kaldım ve nisan da bebeğimi düşürdüm :(

canım herşeyde bir hayır vardır canım inşallah birdahaki sefer bebegine kavuşursun üzülme sakın

bende subatın basında hamile kaldım 30 martta dustu hayırlısı boyleymiş diyerek kendimi toparladım simdi regl olmayı bekliyorum ama bu acıyı yasadıktan sonra heemen hamile kalmak isteyip istemedigimden emin değilim :uhm:

düşük yapan arkadaşlar doktorlar belli bi süre korunun diyolar ya siz hemen mi düşünüyosunuz yoksa doktora uyuyor musunuz?
Çünkü bize de üç ay dedi de bizde korunuyoruz şuan

Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve sabır versin. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalarak bebeklerinizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza alırsınız.

Back
X