bebeğimi kaybettim:(

delm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
254
0
96
Eskişehir
hamileydim gebeliğimi sonlandırdılar 6 aylıktım kaybettim bebeğimi..beyin gelişmemiş dediler..

başım saolsun:( benimde aynı durum başıma geldi 4 aylık bebişimin beyni su topladığından gebeliğim sonlandırıldı. çok acı bir durum Allah yardımcın olsun

cnm çok üzücü ,allah sabır versin.
ilk aylar bunu anlamamışlar mı peki.
bir sürü test yapılıyor ilk haftalar.
6 ay çok geç olmuş teşhis için.

anıden de olabiliyor benım öyle olmuştu ikili teste bişey çıkmadı ultrasonda da. tekrar kontrole gittiğimde doktor bu bebeğe ne olmuş dedi:( aniden gelişen bişey olmuştu. neye uğradığımızı şaşırmıştık.

hiç mi gelişmemiş yani karnın falan çıkmadı mı
çok geçmiş olsun

canım başın saolsun bende haziranda 19 haftalık kızımı kaybettim ama benimki trizomi 18 miş ailemizde yok bir kızım var 6 yaşında ama dr döllenmeden kaynaklanmış dedi genetik olsa kızınızda olurdu dediler inandık tabii benim testlerimde berbattı ama şükürler olsunki cok agladım cok üzüldüm ama atlattım işte 5 ay gecti korunmayı bıraktım tekrar bebiş istiyorum Allahım izin verirse merak etme canım bebişlerimiz bizi cennette bekliyorlar tekrar başın saolsun

Allah rahmet eylesin..Rabbim sabır versin..meleğin seni karşılayacak cennette..

canım oğlum öyle özlüyorum eniki bazen rüyalarıma giriyosun doyasıya öpmek koklamak içime sokasım geliyo seni doğsaydın iki yaşında olcaktın sen beni görüyosun duyorsun biliyorum bunu yürekten hissediyorum..Bak şimdi bi kardeşin var dünya tatlısı bir kız senin yokluğunu onunla gideriyorum mertim sana hep dualar ediyorum ne zaman bilmiyorum bi gün bende yanına geleceğim korkma olurmu yavrum.....

hayırlı akşamlar bu gece namaz kılamıyorum adetliyim ama bol bol dua ediyorum ve gece boyu bol bol dua edicem kızlar dua edin maddi olarak biraz sıkıntılıyız inş düzelir herşey hayırlısıyla...

sağol canım oğlumu kaybettim ve tekrar hamile kaldım oda erken doğdu prematüre yani 28 haftalık 2 buçuk ay küvezde kaldı ama çıktı çok şükür iyi ve sağlıklı bir kızım var..

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun....

Back
X