Bebeğimi kaybettim

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
10 haftalık bebeğimi kaybettim. Cuma günü kürtajla aldılar ayırdılar yavrumu benden. O kadar yanlız ve çaresiz hissediyorumki kendimi. Meger ne kadar alışmışım ona. Yanlızlıgımı karanlıgımı unutmusum onunla. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın çok zormuş ((

seni çok iyi anlıyorum canım
bende daha önce 2 kez düşük yaşadım
Rabbim kimseye yaşatmasın ama kabullenmesi çok zor bişey
ama sen yinede kendini bırakma
en yakın zamanda inşallah yine hamile kalır bu sefer bebeğini kucağına alırsın...
ben ancak 3.hamileliğimde bebeğimi kaybetmedim
ve Allaha şükürler olsun ki kucağıma aldım.

Maşallah canım Allah sana bağışlasın...

Maşallah canım Allah sana bağışlasın...

Allah razı olsun canım... Emin ol ki şuan yaşadığın duyquları çok iyi anlıyorum
ama bu qünler qeçicek ve bir qün bebeğini kucağına alıcaksın inşallah
kendini bırakma dirençli ol tamam mı

Teşekkürler inşallah.

ilk önce geçmiş olsun RABBİM SABIR VERSİN. çook zor çook ama dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok ki canım bende kaybettim bebeğimi kürtaj oldum karı koca günlerce ağladık ama rabbim öyle uygun görmüş bizde yiyecek ekmeği yokmuş belki böylesi daha hayırlısıymış hepimiz için canım öyle düşün üzülme desemde boş biliyorum ama ....bak şuan yine hamıleyım 2 ay kadar birşey kaldı dogumuma bize umut oldu bu bebek inş. en kısa zamanda sende hamile kalırsın acını birazda oılsun hafifletirsin

Geçmiş olsun canım, bende 9+3 günlük bebeğimi kaybettim, seni çok iyi anlıyorum bende.
Emin ol acı bu kadar şiddetli olmuyor, sızı halini alıyor.
inşallah 2. bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.
allah beterinden korusun.
ağrın sızın var mı?

inşallah canım teşekkür ederim güzel temennilerin için. sancım oluyor evet ama sürekli agrı kesici içtigimden daha hafif oluyor. asıl içimdeki acı çok büyük.

Çok geçmiş olsun, Allahın takdiri tabiki ama elbet üzülüyor insan.
Elinizde olmadan kaybetmişsiniz.Birde mecbur olup hamileliğini kendi isteğiyle sonlandırıp şimdi hamile kalamayanlar var.İnanın onun acısı çok daha farklı dayınılmaz, ve malesef çaresiz.Hem vicdan azabı hem de kendinizi devamlı yargılama ve cezalandırma ile karışık,karman çorman bir duygu seli.
İnşallah en kısa zamanda acınızı hafifleticek hayırlı bir hamileliğiniz olur ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

çok geçmiş olsun arkadaşım aynı kaderi yaşayanlardan biriyim önce 8 haftalık melegimi sonrada 4 haftalık melegimi kaybettim 2 ay önce şimdiyse sağlıklı olması için bekliyorum allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinnnnn

Teşekkürler inşallah.

Allah en yakın zamanda sağlıklı bebeler nasip etsin inşallah.

hayırlı cumalar allah ım sabır versin seni cok iyi anlıyorum ama elimizden baska birsey gelmiyor üzülme desem bile care degil biliyorum bende 4 bebişimi kaybettim yasayanım yok rabbim inş bir daha bu acıyı yasatmaz bizlere hayırlı ve saglıklı yine evlatlar nasif eder inş hepimize allah a emanet olun arkadaslar:103::103::103::103::103::103::132::132::132::132:

çok geçmiş olsun canım acını anlıyorum. Ben üç tane bebek kaybettim ama yılmadım, sende yılma.. Şu an yine hamileyim 4 haftalık ama ne olacağını bilmiyorum sakın sıkma canını tekrar geçmiş olsun...

ıcını rHAT ve ferah tut ınsallah bebegın saglıklı olur kucagına alırsın canım benım Allah kımseyı bebegınden ayırmasın bende 1 dusuk yaptım sımdı 6 haftalık hamıleyım ve gecen hafta yıne dusuk dedıler kanamam hıc durmadı 2 gun boyunca ama dun gıttım kalp atısları olusmus rabbım herkese nasıp etsın saglıklı ve ımanlı bebekler...

allah yardimcin olsun bol sabir versin ben oyle bi duygu yasamadim ama allah dusmanimiza dahi yasatmasin umudunu kaybetme kardesim insallah yine olursun allahim meleklerimi korusun cok uzuldum senin adina kardesim herseyin hayirlisi canim

bebeğimle geçen perşembe günü vedalaştık..karnımda kalbi durmuş. 9haftalıktı. ağrım sızım yok ama çok acı çekiyorum.ne kadar da heveslenmiştik, ne hayaller kurmuştuk...sadece yaşayan anlar diye aranızdayım...

canm benm geçmiş olsun bende 2 tane bebeğimi kaybettim biri doğumda biri doğuma 1.5 ay kala((( çook acı ama napalım allahım yardımcımız olsun bidahakini kucağımıza alırız inşallah hayırlısıyla..dualarda buluşalım canım..:2:

bende 24 ocakda kaybettim meleğimi çok zormuş gerçekten, anlayabiliyorum sizleri, Allah en kısa zamanda sağıklı yavrular naip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…