10 haftalık bebeğimi kaybettim. Cuma günü kürtajla aldılar ayırdılar yavrumu benden. O kadar yanlız ve çaresiz hissediyorumki kendimi. Meger ne kadar alışmışım ona. Yanlızlıgımı karanlıgımı unutmusum onunla. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın çok zormuş((
seni çok iyi anlıyorum canım
bende daha önce 2 kez düşük yaşadım
Rabbim kimseye yaşatmasın ama kabullenmesi çok zor bişey
ama sen yinede kendini bırakma
en yakın zamanda inşallah yine hamile kalır bu sefer bebeğini kucağına alırsın...
ben ancak 3.hamileliğimde bebeğimi kaybetmedim
ve Allaha şükürler olsun ki kucağıma aldım.
Maşallah canım Allah sana bağışlasın...
Allah razı olsun canım... Emin ol ki şuan yaşadığın duyquları çok iyi anlıyorum
ama bu qünler qeçicek ve bir qün bebeğini kucağına alıcaksın inşallah
kendini bırakma dirençli ol tamam mı
10 haftalık bebeğimi kaybettim. Cuma günü kürtajla aldılar ayırdılar yavrumu benden. O kadar yanlız ve çaresiz hissediyorumki kendimi. Meger ne kadar alışmışım ona. Yanlızlıgımı karanlıgımı unutmusum onunla. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın çok zormuş((
Geçmiş olsun canım, bende 9+3 günlük bebeğimi kaybettim, seni çok iyi anlıyorum bende.
Emin ol acı bu kadar şiddetli olmuyor, sızı halini alıyor.
inşallah 2. bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.
allah beterinden korusun.
ağrın sızın var mı?
Çok geçmiş olsun, Allahın takdiri tabiki ama elbet üzülüyor insan.
Elinizde olmadan kaybetmişsiniz.Birde mecbur olup hamileliğini kendi isteğiyle sonlandırıp şimdi hamile kalamayanlar var.İnanın onun acısı çok daha farklı dayınılmaz, ve malesef çaresiz.Hem vicdan azabı hem de kendinizi devamlı yargılama ve cezalandırma ile karışık,karman çorman bir duygu seli.
İnşallah en kısa zamanda acınızı hafifleticek hayırlı bir hamileliğiniz olur ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
çok geçmiş olsun arkadaşım aynı kaderi yaşayanlardan biriyim önce 8 haftalık melegimi sonrada 4 haftalık melegimi kaybettim 2 ay önce şimdiyse sağlıklı olması için bekliyorum allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinnnnn
Allah en yakın zamanda sağlıklı bebeler nasip etsin inşallah.
çok geçmiş olsun canım acını anlıyorum. Ben üç tane bebek kaybettim ama yılmadım, sende yılma.. Şu an yine hamileyim 4 haftalık ama ne olacağını bilmiyorumsakın sıkma canını tekrar geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?