bebeğimi kaybettim

cimy87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
80
1
96
İstanbul
bebeğimi kaybettim kızlar 6 haftalıktı ama maleseff bıraktı benii çok üzüldüm ilk gebeliğimdi bugün son kontrole gittim doktorum biraz ilgisiz bi insan ben çevremdende duyduğm kadarıyla 3 ay folik asit kulln diyolar ama doktorum 1 ay sonra tekrar gel dedi ben acaba gebeyken kullandığım folik asite devam ediyimmi bilemedim sizce kaç ay sonra tekrar gebe kalmalıyım

canım çok geçmiş olsun bende bebeğimi 22 gün önce kaybettim. benimde 8 haftalıktı. benimde ilk bebeğimdi. acını o yüzden çok iyi anlıyorum. ben ilk reglimi görmeyi bekliyorum sonra korunmayı düşünmüyorum . fakat benim başka problemlerimde var eğer karar verirsem histereskopi yaptırmam gerek. yani daha düşünme açamasındayım. ama yapptırmazsam herşeyi allaha bırakıp korunmayı düşünmüyorum. tabi bu benim fikrim. doktorda 2 ay korun demişti ama hemen olabileceğinin bi garantisi yok. bi de gördüğüm kadarıyla korunmadan hemen hamile kalanlarda bebeklerine sahip oluyor ya da 6 ay korunup hamile kalanlarda bebeklerini kaybediyor. yani aslında bu bizlere bağlı değil. allah ne zaman nasip ederse o zman olur. allah nasip ederse sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı sağlar. yok daha vakti değil ve yaşayacak başka acılarımızda varsa allah onuda yaşatır. yani bu bizlerin elinde değil. biz sadece hayırlısını isteyip dua edeceğiz başka çaremiz yok.

çok geçmiş olsun bende bende düşük yaptım geçen sene ama 2 ay sonra tekrar hamile kaldım
doktorum bi sakıncası yok ama vücut nede olsa yıpranıyor onun için en az 6 ay geçmesi daha iyi demişti
folik asit için hiç bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…