Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başın sağolsun canım sebep olmuyor bazen bende bebeğimi doğduktan bir hafta sonra kaybettim ani bebek ölümü dediler bizim burda form var sezeryanla doğum yapıp bebeğini kaybedenler orda zeLal diye arkadaş var oda bebeğini enfeksiyon nedeni ile kaybetti allah yardımcımız olsunHamilelik doneminde hic bir problem yoktu pihtilasma tedaviis goruyordum sadece.anne karninda enfeksiyon kapmis denildi ancak bilemiyorum anne karninda enfeksiyon olsa hic mi nstsi kotu olmazdi ya da baska bi skntisi ortaya cikmazdi
başınız sağolsunMerhaba 2ay once dogum yaptim dogumdan 12 saat sonra enfeksiyon nedeniyle bebegimi kaybettim.benimle ayni sikintilari yasayan var mi..
Cok üzüldüm Rabbim sabrınızı artirsin. Başınız sağolsun. Normal doğum muydu?Tesekkur ederim sagolun iyi ki ahiret var iyi ki inaniyoruz yoksa bu aciya baska turlu katlanilmazdi
Tesekkur ederim dileklerin icin Allah sinavi gecen kullarindan eylesin aslinda toparlandm ama 4 ay oldu hamile ya da bebek gorunce cok kotu oluyorum Rabbim affetsinCanımmm cennete bir melek göndermişsin benin arkadaşim iki bebeğini benzer sebeplerle kaybetti ikisinde de böyle dedi sonra tekrar hamile kaldi hem de ikiz bu ay ikizleri doğacak. Imtihanin buyuk olmuş sabrın da buyuk olsun inş sonrasi seni guldursun inş Sorgulama isyan etme RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER hiç bekleme güvendiğin içine sinen bir doktora git konuş sağlık durumun uygunsa/uygun olunca yeni bebeğini davet et dediğin gibi bunun tek tesellisi yine bir bebek Rabbim yar ve yardimcin olsun <3
Insallah sagolasin Allah sana da saglikla kucagina almayi nasip etsinAllah mutsuzluklarini unutturacak mutluluklar nasip etsin canim. Hayirli evlatlar nasip etsin.
Amin canim.Insallah sagolasin Allah sana da saglikla kucagina almayi nasip etsin