Bebeğimi kaybettim :(

Aynen canım bana da tedavi olmadan hamile kaldın gene kalırsın diyorlar şuan onun gerginliğini yaşamak düşünmek de istemiyorum açıkçası şimdilik umutluyum. Ama tabiki acım çok yeni ve haliyle hep umut verici şeylere ihtiyacımız var kürtaja gideceğimde bi kız ile tanıştım iki kez düşük 3. Bebeği iki ay sonra olmuş bizimde olur neden olmasın sağlıklıyız ki bi kez oldu hep böyle düşünüyorum. Bide sen nerede kürtaj oldun ve bebeğin payolojiye gitti mi canım
İnşallah canım. Ben Gaziantep'te oldum evet patolojiye gitti ama hiç bir şey çıkmadı

Hm anladım canım benimki de özel hastaneydi ama çok ilgili değillerdi artık gitmiyorum zaten o doktora neyse bak hakkında hayırlısı zaten doktor bana da demişti bebekte bir problem vardır ya beyninde ya kalbinde demişti. Allah herseyin hayirlisini versin inşallah sağlıklı bir bebeğin olur en kisa zamanda

Canım bebek tutunamadıgına gore demekkı saglıklı degıldı canını sıkma rabbım sana ve esıne uzun omur versın yıne yaparsınız sıkma canını

Hm anladım canım benimki de özel hastaneydi ama çok ilgili değillerdi artık gitmiyorum zaten o doktora neyse bak hakkında hayırlısı zaten doktor bana da demişti bebekte bir problem vardır ya beyninde ya kalbinde demişti. Allah herseyin hayirlisini versin inşallah sağlıklı bir bebeğin olur en kisa zamanda
Benim doktorum gerçekten çok ilgili idi. Kader yiyecek ekmeği yokmuş ama insan yinede üzülüyor merak ediyor. İnşallah tez zamanda Allahım isteyen herkese ama herkese nasip etsin

Back
X