Bebeğimi kaybettim :(

Beratorium

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
474
553
103
44
Başından beri sıkıntı olduğunu biliyordum aslında ama insan bana bişi olmaz diyor işte bu gün anksiyete bozukluğu sebebi ile yeni açılan bir hastahaneye gittim çok beğenince kadın doğumuna bakmak istedim. Bir süredir devam edebileceğim bir hastane arayışım vardı. Muayeneye girince bebeğimin yedi haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim başıma yıkıldı tabii :( eşim benden daha kötü oldu. Ne için girdik ne öğrendik. Ne yapalım sağlık olsun elbette ama çok üzüldüm be kızlar. Bir iki gün içinde kürtaj olmam gerekecek. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum ondan ayrılmaya :(

Başından beri sıkıntı olduğunu biliyordum aslında ama insan bana bişi olmaz diyor işte bu gün anksiyete bozukluğu sebebi ile yeni açılan bir hastahaneye gittim çok beğenince kadın doğumuna bakmak istedim. Bir süredir devam edebileceğim bir hastane arayışım vardı. Muayeneye girince bebeğimin yedi haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim başıma yıkıldı tabii :KK43: eşim benden daha kötü oldu. Ne için girdik ne öğrendik. Ne yapalım sağlık olsun elbette ama çok üzüldüm be kızlar. Bir iki gün içinde kürtaj olmam gerekecek. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum ondan ayrılmaya :KK43:
Çok geçmiş olsun ne kadarlıktı bebeğiniz? Rabbim sabır versin kısa zamanda tekrar anne olun inşAllah

Canım hiç hissetmedin mi bi belirti olmadı mı?
Başından beri sıkıntı olduğunu biliyordum aslında ama insan bana bişi olmaz diyor işte bu gün anksiyete bozukluğu sebebi ile yeni açılan bir hastahaneye gittim çok beğenince kadın doğumuna bakmak istedim. Bir süredir devam edebileceğim bir hastane arayışım vardı. Muayeneye girince bebeğimin yedi haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim başıma yıkıldı tabii :KK43: eşim benden daha kötü oldu. Ne için girdik ne öğrendik. Ne yapalım sağlık olsun elbette ama çok üzüldüm be kızlar. Bir iki gün içinde kürtaj olmam gerekecek. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum ondan ayrılmaya :KK43:

Çok enteresan ama hissettim şimdi hesap yapıyorum anksiyete başlangıcı ile bebeğin ölümü hemen hemen aynı tarihler. Ağrı oluyordu ama zaten oluyordu o. Dün gece uykudan acı ile uyandım eşimi uyandırmaya çalıştım kalk bebek oynuyo dediğimi hatırlıyorum hepsi bu :( ne kanama nede başka bişi olmadı. Bi dönem kanamam oldu progestran kullandım o engel olmuş düşüğe.
Canım hiç hissetmedin mi bi belirti olmadı mı?

Rabbim sabır versin başından beri biliyordum demişsiniz nasıl biliyordunuz?
Şöyle ki bizde Rh uyuşmazlığı var zaten risk taşıyorsun bu sebeple. Normalde Rh iğnesini olunca geçerdi kanama bu sefer bir hafta pıhtılı kahverengi kanama oldu Dr önemsemedi ve inanabiliyormusun 1 ay sonraya gün verdi :(

Şöyle ki bizde Rh uyuşmazlığı var zaten risk taşıyorsun bu sebeple. Normalde Rh iğnesini olunca geçerdi kanama bu sefer bir hafta pıhtılı kahverengi kanama oldu Dr önemsemedi ve inanabiliyormusun 1 ay sonraya gün verdi :KK43:
1 Ay sonraya mıııııııııııı nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorlar yaaa canım bence bi daha asla uğrama o doktora..Umarım tez zamanda yeniden tadarsın bu mutluluğu..Kusura bakma biraz hassasım bu konuda ondan sordum üzdüysem hakkını helal et olur mu :(

Anksiyete sebebiyle psikoloğa gittiniz ve gitmişken kadın doğuma da göründünüz,doğru mu anladım...

Kusura bakmayın,benimde anksiyete bozukluğu şikayetlerim var.Henüz hiç hamileliğim olmadı,hep korktum zaten.Şimdide tüp bebeğe başladık ve transfer hazırlığındayız.Ve ben çooookk korkuyorum.Hamile kalsam,stresten panikten düşürürüm diye korkuyorum.Rahat olamıyorum bir türlü.

Çok geçmiş olsun sizede.Gerçekten çok üzüldüm.Sebep olarak birşy söylendi mi?

1 Ay sonraya mıııııııııııı nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorlar yaaa canım bence bi daha asla uğrama o doktora..Umarım tez zamanda yeniden tadarsın bu mutluluğu..Kusura bakma biraz hassasım bu konuda ondan sordum üzdüysem hakkını helal et olur mu :KK43:
Ne demek arkadaşım ne hakkı. Dr evet umursamadı resmen. Şu an kafam almayacak ama en kısa zamanda arayıp tartışıcam kendisi ile. birde özel muayeneye gidiyordum düşün artık.

Anksiyete sebebiyle psikoloğa gittiniz ve gitmişken kadın doğuma da göründünüz,doğru mu anladım...

Kusura bakmayın,benimde anksiyete bozukluğu şikayetlerim var.Henüz hiç hamileliğim olmadı,hep korktum zaten.Şimdide tüp bebeğe başladık ve transfer hazırlığındayız.Ve ben çooookk korkuyorum.Hamile kalsam,stresten panikten düşürürüm diye korkuyorum.Rahat olamıyorum bir türlü.

Çok geçmiş olsun sizede.Gerçekten çok üzüldüm.Sebep olarak birşy söylendi mi?
Anksiyete bende yeni başladı gebelikle birlikte bazı yazılarda ilaçtan çok terapilerden fayda görüldüğünü okudum.

Ne demek arkadaşım ne hakkı. Dr evet umursamadı resmen. Şu an kafam almayacak ama en kısa zamanda arayıp tartışıcam kendisi ile. birde özel muayeneye gidiyordum düşün artık.
Acaba ben de anksiyete olabilir miyim sürekli bebekle ilgili korkularım var ve sorularım da bu yüzden

Anksiyete bende yeni başladı gebelikle birlikte bazı yazılarda ilaçtan çok terapilerden fayda görüldüğünü okudum.

Ben ilaç kullanıyordum,bırakmak istedim bebek düşünüyoruz diye.Doktor bırakmamı istememişti,henüz iyileşmedin dedi ama ben ısrar ettim.Hamilelik döneminde de psikolog desteği al demişti bana.Hamile kalamadım ama çokta iyi hissedemiyorum kendimi.Aslında gittiğim tüp bebek merkezinin psikolog hizmetide var.Ama hiç gitmedim...

Ben ilaç kullanıyordum,bırakmak istedim bebek düşünüyoruz diye.Doktor bırakmamı istememişti,henüz iyileşmedin dedi ama ben ısrar ettim.Hamilelik döneminde de psikolog desteği al demişti bana.Hamile kalamadım ama çokta iyi hissedemiyorum kendimi.Aslında gittiğim tüp bebek merkezinin psikolog hizmetide var.Ama hiç gitmedim...
Gitmelisin zor bir durum devamlı huzursuz hissetmek :(

eltimde 9. haftasında kaybetmişti bebeğini zaten ilk 3 ay en riskli dönemmiş. inşallah sağlıklı gebelikler nasip edecektir Rabbim zor ama bir an önce kürtaj ol içinde durdukça sana zarar verecektir. sen iyi olacaksın ki yeniden hamile kalabilesin

Çok geçmiş olsun canım Allah sabır dayanma gücü versin inşallah yakın zamanda hamile kalıp kucağına alırsın

Allah yardımcın olsun canimmm çok üzüldüm. Bir daha yaşatmanın rabbim. İnşallah en gzl zamanda tekrar meleğin seninle olur.

Çok üzüldüm ve gerçekten :( Allah ım acısını çabuk unuttursun tekrarini hemen nasip edip.. ne denebilir ki gerçekten :(

Back
X