bebeğimi kürtaj ile alacaklar..............çok kötüyüm çokkkkk

dorukk

S ♥ A ♥ B ♥ İ
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
2.255
6
158
kızlar söze nerden başlıyım bilmiyorumm...ağlamaktan yazmakta zorlanıyorum. dün sabahtan beri durmadan ağladım....bilenleriniz bilir şubatta ayın tüp bebek yaptırmıştım ilk kez ve tek bebeğe hamile kalmıştım dünyalar benim olmuştu bu bizim en büyük hayalimizdi....bu 2. kontrolümdü dün dr a gittim.kalp atışları için. dr baktı ben umutla beklyorum. ama görüntü oş değil dedi. kesen gergin durmuyor şekli bozuk e bebek gözükmüyor dedi....bir hafta daha bekliycez ama%90 olmayacak ve alıcaz bunu dedi o anı size naltamam allahım yüe rabbim hiçbir kuluna yaşatmasın.....dünya başıma yıkıldı.....inanamadım güvenemedimmm başka dr ada gittim oda aynısını dedi şu an evdeyim çaresizce bekliyorum canı veren rabbim alan rabbim ona yalvarıyorum ancak... kızlar allah rızası için benim için dua edin nolur bebebğimi sağ salim olduğunu görüm haftaya ve bu bir mucize desinle bana nolur olsun allahım nolurr...bebeğim tam 7 haftalık şu anda ve ben çaresizce ona ağlıyorum.....

cnm nolur üzme kendini.hayırlısı allahtan.senin şu an tek yapacağın şey dua etmek neolur yıkılma,sen çok iyi anlıyorum bende 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi.daha çok şey paylaşamaıştık oysa sevinci kalmıştı boğazımda düğüm düğüm.sen kendini bırakma.moralini yüksek tut.herşeyin sonu değil cnm.yeniden tedavi görüyorum ben.hayat devam ediyor.ve bu annelik duygusu öle bişey ki ne kadar üzülüp yorulsanda pes edemiyorsun

cnm nolur üzme kendini.hayırlısı allahtan.senin şu an tek yapacağın şey dua etmek neolur yıkılma,sen çok iyi anlıyorum bende 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi.daha çok şey paylaşamaıştık oysa sevinci kalmıştı boğazımda düğüm düğüm.sen kendini bırakma.moralini yüksek tut.herşeyin sonu değil cnm.yeniden tedavi görüyorum ben.hayat devam ediyor.ve bu annelik duygusu öle bişey ki ne kadar üzülüp yorulsanda pes edemiyorsun

daha çok şey paylaşamaıştık oysa sevinci kalmıştı boğazımda düğüm düğüm.canım benim işte bu oldu bende boğazıma düğümleni kaldı bebeğimin acısı birtek sevinci kaldı bana oandan geriye....bilmiyorum ben gücümü yitirdim yeniden devam edebilirmyim bilmiyorum.....

Canımmm çok üzüldüm Rabbim inşallah mucizesini gönderdiği gibi onun canına can katar seninde mutluluğun devam eder Allahım yardımcın olsun

canım benim de başıma aynı şey geldi. yaşadıklarını çok çok iyi anlıyorum. gelişmiyodu bebeğim. 7.haftada malesef kürtaj olmak zorunda kaldım. daha 2 hafta oldu. ama doktor ilk söylediğinden beri Allah verdi o aldı dedim, çok hırpalamadım kendimi, çok üzülmedim. 2-3 günde atlattım şükür. üzülsen de ağlasan da bir faydası yok ki.. kendimi teskin ede ede sınavımı verdim canım. dua et de bebişin orda olsun ama yoksa da kendini çok salma canım. güçlü ol ki sıradaki bebişin çabuk gelsin sana :1hug: Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

dorukcum lütfen moralini yüksek tut......Rabbim bir mucize olsun ve senin bebişin sağ sağlim senle kalsın.......dualarım seninle........Allah yardımcın olsun......

dualarımız seninle canım..herşeyin hayırlısını iste canım ..vardır herşeyde hayır..moralini yüksek tut ve güçlü ol neolur ....

canım aynı seyı kasında bende yasadım keseyı gorurumuyuz dıye gıttık dr gelısmemeısler alıcaz dedı hıckıra hıckıra agladım yıkıldım kurtaj olana eve gelene dek gozyasım durmadı ama ne yaparsın kı hıcbısey degısmıyor sımdı uzerınden 3 ay gectı ve yıne yollardayım 10 gun sonra tedavım baslıyor bılıyorum su an cok umutsuzsun ama gececek ınan acılar ılk gunkı tazelıgını korusaydı nasıl yasardık allah sabır versın

Yüce rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin , seninde dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Ama ne olur dorukcum kuvvetli ol birtanem. Hepimiz bir şekilde sınanıyoruz bu dünyada, vardır bunda da bir hayır. Yaşamadan göremezsin güzelim. O yüzden sağlam ol güçlü ol. Dua et sadece yapacak hiçbirşey yok şu an maalesef beklemekten başka.Güzel haberlerini alırız inşallah.

dorukcum canım benim allah yardımcın olsun çok üzüldüm allahın mucizelerine burdan çok tanık olduk inşallah sendede göreceğiz umudunu yitirme canım çok dua edeceğim sana buna inan canım arkadaşım...

kızlar söze nerden başlıyım bilmiyorumm...ağlamaktan yazmakta zorlanıyorum. dün sabahtan beri durmadan ağladım....bilenleriniz bilir şubatta ayın tüp bebek yaptırmıştım ilk kez ve tek bebeğe hamile kalmıştım dünyalar benim olmuştu bu bizim en büyük hayalimizdi....bu 2. kontrolümdü dün dr a gittim.kalp atışları için. dr baktı ben umutla beklyorum. ama görüntü oş değil dedi. kesen gergin durmuyor şekli bozuk e bebek gözükmüyor dedi....bir hafta daha bekliycez ama%90 olmayacak ve alıcaz bunu dedi o anı size naltamam allahım yüe rabbim hiçbir kuluna yaşatmasın.....dünya başıma yıkıldı.....inanamadım güvenemedimmm başka dr ada gittim oda aynısını dedi şu an evdeyim çaresizce bekliyorum canı veren rabbim alan rabbim ona yalvarıyorum ancak... kızlar allah rızası için benim için dua edin nolur bebebğimi sağ salim olduğunu görüm haftaya ve bu bir mucize desinle bana nolur olsun allahım nolurr...bebeğim tam 7 haftalık şu anda ve ben çaresizce ona ağlıyorum.....

Canım benim çok üzüldüm ya sen yinede son ana kadar dua et Allahtan ümit kesilmez ben de cumartesi kürtaj oldum 4 haftalıktı çok ta iyi sağlıklıydı ama rabbim geri istedi meleğimi zamanı deilmiş kısmet herşey sen bekle bakalım her an her şey bi garip değişio şu ölümlü dünyada dua et Allaha sığın sabır dile :teselli:

rabbim hayırlısını hayırlısıyla versin inşallah güzelim.ama sen kendine ve bebeğine hiç yardımcı olmuyorsun bence sürekli ağlayarak .yapma böyle ağlamaya devam edersen sonuç iyi olacaksada kötü olacak.yapma böyle bunları düşün.sen elinden geleni sonuna kadar yapmak istiyosan hemen şu anda kendini topla lütfen.topla ve dua et neşeli ve hareketli müzikler dinle ve dinlet bebeğine.onuda üzme.onunla konuş sana ihtiyacım var bırakma beni de.henüz herşey bitmiş değil.yani geç değil.ne olur pozitif düşün ve davran ki olumlu sonuç alasın canım.dualarım hepimize.....

ah bitanem ya,ama sen ağladıkça
vücudundaki herşey gerilecek..
moral her işte işe yarıyor biliyorsun...
ağlama lütfen, hayırlısıyla Rabbim sizi güldürür inşallah...
ama istemediğimiz bir sonuç çıkarsa da,
Allah'ın takdiri diyelim,daha gençsiniz,lütfen
umudunuzu kaybetmeyin,dualarımız sizinle..
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz..
sevgiler...

canım allah büyüktür bırakma kendini belki ozamana kadar değişir herşer dua et bol bol dualarımız seninle.

benimde daha önce başıma aynısı geldi. o kadar sevindikten sonra duvara çarpmış gibi hissediyor insan kendisini. Allah sabır versin... bence neden böyle oldu diye sorgulamak yerine durumu kabullenip moral bozmadan yeni gebelikler için uğraşmak gerek. çok geçmiş olsun

Allah yardımcın olsun dorukcum, hamile olduğuna hep beraber sevinmiştik, şimdi de hep beraber yanındayız yine, dualarımız seninle.. inşallah Allahım bir mucize olur da bebişini görürsün sağlıklıca.. hayırlısı olsun Doruk, kendini üzme demek boş biliyorum ama herşey Allahtan.. bizi sevindiren de alan da veren de O, üzülme nolur..

Back
X