bebeğimi kürtaj ile alacaklar..............çok kötüyüm çokkkkk

dorukkcugum cok uzuldum inan ne diyecegimi bilemiyorum insallah bir yanlislik vardir ve birdahaki sefere bebisinin kendisinide gorursun kalp atislarinida

canım üzüldüm durumuna...
hakkınızda hayırlısı olsun...

kızlar söze nerden başlıyım bilmiyorumm...ağlamaktan yazmakta zorlanıyorum. dün sabahtan beri durmadan ağladım....bilenleriniz bilir şubatta ayın tüp bebek yaptırmıştım ilk kez ve tek bebeğe hamile kalmıştım dünyalar benim olmuştu bu bizim en büyük hayalimizdi....bu 2. kontrolümdü dün dr a gittim.kalp atışları için. dr baktı ben umutla beklyorum. ama görüntü oş değil dedi. kesen gergin durmuyor şekli bozuk e bebek gözükmüyor dedi....bir hafta daha bekliycez ama%90 olmayacak ve alıcaz bunu dedi o anı size naltamam allahım yüe rabbim hiçbir kuluna yaşatmasın.....dünya başıma yıkıldı.....inanamadım güvenemedimmm başka dr ada gittim oda aynısını dedi şu an evdeyim çaresizce bekliyorum canı veren rabbim alan rabbim ona yalvarıyorum ancak... kızlar allah rızası için benim için dua edin nolur bebebğimi sağ salim olduğunu görüm haftaya ve bu bir mucize desinle bana nolur olsun allahım nolurr...bebeğim tam 7 haftalık şu anda ve ben çaresizce ona ağlıyorum.....

canım ben aranıza yeni katıldım ama çok fazla stres yapma hayırlısını düşün çünkü senin yaşağıdığını 2007 de 07/05/2007 de 4,5 aylık hamileliğimin kontrolü için gittiğimde 15 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim hemde cinsiyetini söyliyecekti o hafta hayatımda ölüm bukadar yakınımdan geçti ben aşılama ile hamiş kalmıştım ve bebek beni zehirlemeye başlamıştı kandeğerimde çıktı çok ağladım herkezde körükledi ahh vahhhh diye ama birgün dedimki ya sakat doğsa idi yada doğduktan sonra ölseydi düşünsene her iki olasılıkta bebeğim doğsa bile benim için ise hergünüm ölümdü ve allahıma şükrettim duada ediyorum sonrası 2 kere aşılama yaptırdım ikiside tuttu fakat biri bebek gelişmedi düşük yaptım diyerinde ise 3 haftalık düşük yaptım şimdi ise artık biraz dinlenicem ve bu işin sonunu brakmıcam umudunu kesinlikle yitirme ve çok dua et seni ne mutlu ediyosa onu yap kendinin terspisti ol seni senden başka kimse iyi tanıyamaz inşallah bizimde birgün bebişlerimiz olucak ....

Back
X