- 5 Ocak 2016
- 48
- 24
- 3
- 37
- Konu Sahibi Littledaisy
-
Kelin ilacı olsa :) :) bende ayakta sallıyorum malesef. Seninki daha zor kilo aldıkça kolunda uyutmak mahveder. Bi yolunu bulursun umarımBizde 4.aya girdik dun ve asiri gaz problemimiz var benim oglusumda hic sallayarak uyutmadim sirtustu yatirdigimda basiyodu cigligi o yuzden hep kucakta gezerek uyudu suan bile oyle uyuyor o kadar besik ana kucagi aldim birininde icinde yatipta sallanarak uyumuslugu yok.hep kucakta gezerek
Yorucu oluyor kollar agriyor gaz sancilarimiz eskisi kadar yok ama hala uykusu geldinde ana kucagina koyyorum salliyorum agliyo al kucaga diye ayakta sallamaya calisiyom yine agliyor.
Bebisler etrafin farkina 3 aydan sona variolarmis ve aliskanliklarda 3. Aydan sonra basliyormus nasil basarabilirim acaba ana kucaginda yada besikte sallayip uyitabilmeyi kucakta gezerek uyumayi nasil unutturcam
Patron onlar artık yapacak birşey yok:)Insallah deniyorum hergun yeni bi yontem ama faydasi olmuyo aglaya zirlaya dedigini yaptiriyor yani galip gelen hep oglus :)
Gaz problemimiz var. 22 günlük bebegim. Aglamasina dayanamıyorum, babası sallayarak 5 dk da uyutuyor, ben de ona alistim, sallamak zararliymis diye duydum, hafif sallamaya calisiyorum, orta şiddetli bile sayılmaz, uykusu gelince daha hafif salliyorum uyuyana kadar, napicami şaşırdım gaz yüzünden, en son bu çare geldi aklıma, ise yarıyor ama içim de rahat değil, inşallah bebeğime eziyet etmiyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?