Bebegimi memeden kesmek ??

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
123
35
22 aylik kizim onceleri gunde 10 sefer emerken bir haftadir sadece uyutmak icin gunde 2 kere emziriyorum. Artik uyuturken de kesmek istiyorum. Emmedennuyumuyor. Ne yapabilirim yardimci olur musunuz ??

cnm emdrme her uyandgnda kucgna al uyuyana kdr tok uyut ki hemen uyusun bnde brktgmda 3 gun gece tek verdm snra brktm ole gecede her uyndgnda sarldm pispisladm uyudu kurtldk 18 aylkti anlmadan brakmk dha iyi yoksa zor oluyo

Ya merakımdan soruyorum bende 2 yaşına kadar emzirme düşünüyorum da kestigimiz zaman bu memedeki sutler ne oluyor her seferinde sagmak mi gerekiyor bilmediğimden soruyorum

o kendi cekilcek zaten kurucak sut kalmck sagmna gerek yok sagarsan olr hc ellme kurucak zaten

gündüzden göğsünü göz kalemi ile çizgi çizgi boya. gün içinde meme pis olmuş kokuyor diyip tiksindir. gündüz verdiğiniz telkin gece de etkisini gösteriyor:D
uyanırsa ki uyanacak birkaçgün ozaman da uykusunu açarak pis olmuş kaka olmuş kokuyor bak diyip tiksindirmeye devam et. memeni göster ağzına almaya çalışırsa da kötü kokuyor diyip engelle. su süt kek veya dikkatini dağıtacak herhangi bir şey ver eline. genelde su içip uyurlar.

Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Ben de kahve surdum emmeye calisinca tiksindi memeye yaklasmadi.bldun gece ilk defa zor da olsa kendi kendine uyudu.biraz once de 3 saattir kendi kendine uyumasi icin ugrastim.3 saatin sonunda yorgun dustu uyudu.gogsumdr sut birikti mecburen sagmak zorunda kaldim.biberonla kizima verdim biraz icti. Sagdigim sutu nasil icirebilirim yada neyin icine katip icirebilirim

Back
X