Bebek Beslenmesi Bebegimi memeden kestim yardim!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asya narin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
140
59
98
Selam anneler 25 aylik bebegimi on gun kadar once memeden kestim cocugum bundan dolayimi bilemedim ama herseye itiraz ediyor hicbisey yemiyor cok agresiflesti bizi isiriyor vuruyor huy degistirdi ara ara aglama krizlerine giriyor ne yapacagimizi sasirdik keske kesmeseydim diyorum boyle saldirganlasmasi normalmi? Bazen yeniden emsemi diyorum o kadar bezdiriyor. Siz memeden kesince neler yasadiniz? Nekadar zamanda alistilar memesiz yasamaya? Psikolojik yardim almalimiyim off kafamda cok soru var....

Terrible two denilen dönemde ve bütün anlattıklarınız benim oğlumda 1 buçuk yaşından beri var.
Memeden kesmeniz ilk birkaç gün etkilemiştir ama sanmıyorum ondan dolayı olduğunu.

Selam anneler 25 aylik bebegimi on gun kadar once memeden kestim cocugum bundan dolayimi bilemedim ama herseye itiraz ediyor hicbisey yemiyor cok agresiflesti bizi isiriyor vuruyor huy degistirdi ara ara aglama krizlerine giriyor ne yapacagimizi sasirdik keske kesmeseydim diyorum boyle saldirganlasmasi normalmi? Bazen yeniden emsemi diyorum o kadar bezdiriyor. Siz memeden kesince neler yasadiniz? Nekadar zamanda alistilar memesiz yasamaya? Psikolojik yardim almalimiyim off kafamda cok soru var....
Şimdilerde 2 yaş sendromu diyorlar. Etkilemiştir ama bu kadar değil. Bunları yaptığında kızmak yerine karşınıza alıp konuşun. Dikkatini çekemiyorsanız yani o an sizi dinlemiyorsa kendi halinde sakinleşmesini bekleyip ondan sonra tekrar konuşmayı deneyin. Bu arada madem kestiniz şakın tekrar vermeyin. Bu şekilde davranarak her istediğimi elde edebilirim algısı olur.

BU anlattıklarınız hepsini 20 aylık bebeğimisütten kesince yaşadım. Hala ara krizleri mevcut. Gece anlamsızca ağlıyor. Delirmemek için kendimi zor tutuyorum . Ama Hepsi sütten ve tabi 2 yaş sendromuda eklenince malesef böyle olyor. Kızmayın net olun. Sakın memeye geri dönüş yapmayın allak bullak olur. Krizlerinde siz sakin kalın . Sevgiyle yaklaşın geçici bir dönem.

Back
X