Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim aktarlarda sabır taşı satılıyor memeden kesmede kesin çözüm biberon içinde anne memesi gibi olan biberon uçları var onu dene onu almayan bebek yokturBebegim kilo kaybediyor 3kez Dr beni uyariyor memeden kes diye.
Ozellikle onu öneriyorlar. Tanidigim bir kac kisi onunla alıştırdıNuk marka aldim fakat kavcuk dgl turk markasi var wee onu aldi su iciyot ondan
Aktarlarda sabır taşı satılıyor. Kaaynatıp göğsüne sürüyosun. Arkadaşım bu şekilde bıraktırdı. Bende oğlum ıssırdığında gidip salça sürdüm kan aktı bak dedim bende bu şekilde bıraktırdım.Bebegim kilo kaybediyor 3kez Dr beni uyariyor memeden kes diye.
Bir kac gun sıkıntı olur zaten ozellikle gece aglayacaktir ama ac kalinca mecbur alirYanıt icin tesekkur ederim ...doktorda tiksinmesse asla birakmaz demişti bi kere tatli biber salcasiyla denedim ama başarılı olamadım gece uyandiginda cok agladi birde göğüs lerimin agrisina dayanamadim ben ..o göğüs pompası ni kullanmaktada başarılı degilim ...kilo kaybetmese emzicem gitsin ama kilo kaybediyor birde küçük bi operasyon gecirmem gerekitor kolumla ilgili memeden kesmeden yapamam dedi dr.sabir ediyorum agriya katlanı yorum ne kadar dayanirim bilmiyorum.
Ilk defa duydum nedir sabir taşı nasıl kullanacaz...yazarsaniz sevinirim:) bulundugum yerde aktar yok getirtmeye çalışırım.her çeşit biboronu aldim sadece su içiyor biboronda[/Q
Yanıt icin tesekkur ederim ...doktorda tiksinmesse asla birakmaz demişti bi kere tatli biber salcasiyla denedim ama başarılı olamadım gece uyandiginda cok agladi birde göğüs lerimin agrisina dayanamadim ben ..o göğüs pompası ni kullanmaktada başarılı degilim ...kilo kaybetmese emzicem gitsin ama kilo kaybediyor birde küçük bi operasyon gecirmem gerekitor kolumla ilgili memeden kesmeden yapamam dedi dr.sabir ediyorum agriya katlanı yorum ne kadar dayanirim bilmiyorum.
Ilk defa duydum nedir sabir taşı nasıl kullanacaz...yazarsaniz sevinirim:) bulundugum yerde aktar yok getirtmeye çalışırım.her çeşit biboronu aldim sadece su içiyor biboronda
Yaa tam bilmiyorum. Sanırım sabır taşını alıyosun kaynatıyosun sonra soguyunca su göğsüne sürüyosun. Dur arkadaşıma yazıyım cevap gelince tekrar yazarım sanaIlk defa duydum nedir sabir taşı nasıl kullanacaz...yazarsaniz sevinirim:) bulundugum yerde aktar yok getirtmeye çalışırım.her çeşit biboronu aldim sadece su içiyor biboronda
muslugun altına tutmus ıslanmıs hemen zaten gogsune surmus sonraYaa tam bilmiyorum. Sanırım sabır taşını alıyosun kaynatıyosun sonra soguyunca su göğsüne sürüyosun. Dur arkadaşıma yazıyım cevap gelince tekrar yazarım sana
Yok canım biberona alışan cocukta annenin memesini istemiyor. Biberonda hemen agzına geliyo ya biberon daha çok işine geliyor.Denicem bakalım inşallah başarılı olurum.goguste biriken süt te anneye cok sikinti veriyor inatçı bebeğim biborondanda icseydi bu zorluklari yasamicaktim dogumdan hemen sonra bebegi alistirmak lzm biborona aslında![]()