bebegimi memeden nasıl kesebilirim biboronu hic almıyor yardim edin anneler

Maalesef burda sabir taşı bulamıyorum aleo vera yağı var eczanede işe yarar mı acaba?

Nihayet sabir taşı ni getitirdim...lutfen bana tam olarak nasil kullanacam yazarmisiniz..belki bu kolumu artik ameliyat ettiririmde rahat bakarım evlatlarima

Hafif ezin. Elinizi suya batırıp memeye sürün. Bebek görmeden hemen emzirin.
Almasıyla bırakması bir olacak :)

Korkunç bir tadı var.

Bir daha şansını denemek isteyecek , çaktırmadan bir daha sürersiniz , görünce emmek istemez zaten.

Bu arada biberona hiç alıştırmayın derim.

Thanks ..biboronu hiç almiyor ztn sadece su içiyor eğer ki içinde süt olduğunu anlasin başını çeviriyor

yaa inanamiyorum
yapmayin ya
kac kilo ki cocugunuz lutfeb memeden kesmeyin .

cocuk icin psikolojisi icin cooooook onemli . :( :( :( :(

Ameliyat olmam gerekiyor kolumun ağrısına dayanamıyor artik 1 senedir sırf onu emzirmek için dayandim 12aydir agri kesici ilaçlar kullanıyorum*sanırım bu sütü de etkiliyor çünkü 7ci ayda kilosu dusmeye başladı 12aylik 9kilo su an

Ameliyat olmam gerekiyor kolumun ağrısına dayanamıyor artik 1 senedir sırf onu emzirmek için dayandim 12aydir agri kesici ilaçlar kullanıyorum*sanırım bu sütü de etkiliyor çünkü 7ayda kilosu dusmeye başladı 12aylik 9kilo
cok gecmis olsun .
o zaman bari koti seyler surmeyin güvende hissettiği sey birden kotu bi seye donusurse çocuk ilerde guven konusunda sorun yasar.
once sabah biraktirip sonra geceye gecin . bisi surmeyin . aglasada vermeyin sarilin ama bi sey surmeyin. emzik emiyor mu ? emme gudusu devam ediyor ya .

benim oglum19 aylik 10 kg iyi dedi dr .boyuna gitmis dedi .

Maşallah sıhhatli günler evladınıza güle güle büyütün. .hermarka emzigi denedim almadi

Biboronu reddediyor ..ayda200gr.civari aliyor dr bunun dahada dusebilecegini söyle di 9 aylik bu arada geceleri hep uyanigiz
Benim anlamadığım bir şey var. Bebeğiniz 9 aylık, yani ek gıda döneminde. Neden doktorunuz memeden kesmenizi istiyor? Anne sütü + ek gıdalar daha faydalı değil mi?
Ek gıdaları da mı almıyor?

Calismalara basladim gündüz 2 ye düşurdum emzirmeyi yarinda artik gece arabada sallayarak uyutmayi denicem basarabilirsem emerek uyutmicm

Gece için de birden değil de yavaş yavaş bırakmanızı öneririm.
Genelde bebekler aynı saatlerde emiyolar ya, 15-20'şer dakika, sonra yarımşar saat gibi sarkıtarak azaltabilirsiniz

Back
X