bebegimi nasıl emzige alıştırırım

duygusuzhasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
528
101
123
35
İstanbul
Mrb kızlar 45 gunluk bebegmi emzge alştrmak istyorum.çnku surekli bri onla knuşsun istyo tek kaldgnda hemen aglyo.evde ntk damaklı ve kıraz uçlu var ikisinide tutmyo tutsada midesi bulanr gbi yapıp atyo acep hangi emzgi alr benim kuzum yarn alcmda hangsndn alsam

turkcesi tam olarak nedir bilmem ama su damakli meme mi ne dyolar ben onlari tavsiye ederim hani bi tarafi yassi olan memelerden,bide memeyi bebeginiz aglarken agzina sokusturmaya calismayin ,sakin oldugu bi arada kucaginiza alin onunla konusurken agzina koyun ve bi sure agzinda kalasini saglayin tabi bademcigine Kadar bastirarak degil:KK54:en onemliside aldiginiz memenin bebeginizin ayina Uygun olmasi:KK66:güle güle buyutun

Canım bende cok ugrastm chıcconun kaucuklu emzıgını aldım en sonunda ama yınede tutmadı kızım 3.5aylıkken zorla basardım emzık tutmayı sımdı cok rahatım ama o 3.5ay sureklı mememdeydı emzık nıyetıne kullandı benı emzık hayat kurtarıcısıymıs tavsıye ederm

üzerine biraz sütünüzü damlatın. bir de nuk genelde bebeklerin kabul ettiği bi marka.. benim oğlum 15 gün zar zor aldı o da nuk markaydı..

Benim bebegimde almamisti iki aylikken uykuya dalmak uzereyken verdim ama uyanikken yibe almiyodu sonra bi gun bizim emzik kayboldu ablamda yeni fogum yapmisti ve yegenimin kullandigi yedek emzigi kaynatip verdim oyle bi istahla emdiki anlatamam sanirim emzik kullanilip yumusadigi icin almasi kolay oldu simdi alti aylik ve emzikle arasi gayet iyi.gercekten emzik buyuk rahatlik ;)

Ben çok arastirdim benim kizimda almadi en son aventin ortodontik emzigini aldi ama internette cok arastirdim yurt disinda hastanede bebeklere verilen bir emz8k varm8s ama türkiyede yok gene aventin soothie diye bir emzigi internette tutumlu anne diye bir sitede satiliyor bide instramgamda eda.kizi diye biri satiyor bence onu al ben siparis verdim gelecek ama bebeklerin onu tutmamasi nerdeysse imkansizniz oyle diyorlar biraz uzun oldu ama herseyi yazmak istedim :KK33:

Mrb kızlar 45 gunluk bebegmi emzge alştrmak istyorum.çnku surekli bri onla knuşsun istyo tek kaldgnda hemen aglyo.evde ntk damaklı ve kıraz uçlu var ikisinide tutmyo tutsada midesi bulanr gbi yapıp atyo acep hangi emzgi alr benim kuzum yarn alcmda hangsndn alsam
Screenshot_2014-12-11-22-14-49.webp
dedigim emzik bu

bebegin daha cok kucuk canim. Alismasi zaman alabilir. Benim kizimda 3 ay surdu alismasi memeyi agzinda tutmasi. ara sira kusucakmis gibi yapiyordu ama zamanla alisti. Ve ben hep devamli yatarken agzina veriyordum kendi tutmadigi icin ben tutuyordum. Ama pes etmedim 3 aylik olunca emzige alisti.

Back
X