Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde goguslerim ayniydi silikon uc tutmadi buyuk geldi,hemsireler surekli gogus ucuma sekerli su surup tutturdu oyle oyle tuttu sonradan gogusletimin ucu bayagi cikti,emzirmeyi birakali 4ay oldu gogus uclarim hala diger kadinlar gbi var
basta emmiyor tutmuyor diye pes etme mumkun oldugunca kendi gogusunu tuttur silikon falan kullanma sonra ona alisir,biraktirmak zor olur
bu arada bebegin hayirli olsun![]()
merhaba canım,belki tavsiye edeceğim şey çok ilkel gelebilir ama anneciğime çare olmuş.annem de ilk doğum yaptığında göğüslerinin ucu yokmuş dümdüzmüş senin de belirttiğin gibi.emziremeyince anneannem annemin saçından bir parça kesip uç çıkacak şekilde annemin göğsüne bağlamış ve o şekilde iç sorun yaşamadan emzirmiş.tabi bu bahsettiğim 30 sene öncesi şimdi nasıl yöntemler var bilemiyorum ama gene de fikir olsun diye paylaşmak istedim
silikon ucu denemedim bilmiyorum ama emzirmek zaten biraz can yakiyorteşekkür ederim...silikon uçları duymuştum ama can acıtıyormuş galiba şakerli su denicem nasip olurda o günleri görürsek..ama gerçekten çok merak ettiğim bi konuydu...olumlu sonuçlandıran birine rastlamak güzel:)
silikon ucu denemedim bilmiyorum ama emzirmek zaten biraz can yakiyorteşekkür ederim...silikon uçları duymuştum ama can acıtıyormuş galiba şakerli su denicem nasip olurda o günleri görürsek..ama gerçekten çok merak ettiğim bi konuydu...olumlu sonuçlandıran birine rastlamak güzel:)