Bebeğimi ne zaman hissedeceğim..??

Ben hissediyorum sanırım :) böyle damar atar gibi oluyor bazen sırt üstü yatarken saniyelik oluyor tabi :) :)

Sorun mu war acaba ben hala hissetmiyorum 16. Haftamdayım..??
cnm ilk hamilelikte biraz geç hissediliyor ben 18-19. haftalarda hissettim. Aslında senin haftalardayken birşeyler hissederdim ama onu karnımda gurultu zannederdim gaz zannederdim meğer bebekmiş,,.. O şu an suyun içnde cnm ve küçük o yüzden biraz daha büyümesi lazım endişe etme daha yeni yeni hissedeceksin.

Sorun mu war acaba ben hala hissetmiyorum 16. Haftamdayım..??

canım ben yarın 20.haftama gireceğim hala hissetmedim. Geçen gün ayrıntılı ultrasona girdim bütün organlarına bakıldı,böbrek kalp beyin vs. Gayet sağlıklıymış çok şükür ve doktor ilerleyen günlerde hissetceğimi söyledi ki ilk hamilelikse senin de genelde 20. ve 21.haftalarda hissediyormuşsun. Endişelenme o yüzden. :KK37:

Aslında son 1 haftadır hissettiğim birşey var hafif bi yükselme alçalma gibi karnımda hareketler görüyorum bazen ama sanırım ben de tekme gibi daha net bi hareket bekliyorum ..Hoppa

Son düzenleme:
hayırlı olsun bebeişin. ben de 16. haftada bekliyodum heyecanla. Hala bile düzenli değil, bazen hiç kıpırdamadığı günler oluyor. :)
okuduklarıma göre hareket ettikçe bebek sallanma hissiyatı yaşarmış ve genelde uyurmuş. dinlenme anlarımızda hareketlerini hissedermişiz. Merak etmeyin, bir kaç haftaya hissedersin. :)

İlk gebelikte 18-22 haftalar arasında hissediliyor az daha sabır hayırlı olsun bebişiniz. :)

Ben de hissedemedim ama aklım hep karnımda sabırsızlıkla bekliorum o tekmeyi o hissi. Elini çabuk tutsa iyi olacak junior:)

2.ogluma hamileyim ikisinide 18.hafta itibariyle hissetmeye basladim ikinciler daha erken hissedilir deeler ama oyle olmadi
Bi sorun olacagini sanmam daha erken hissetmek icin ayrica annenin kilosu bebegin pozisyonu vs etkili oluyor
Saglikla kucagina al 20den sonra hissedersin en gec :)

Back
X