canım üzülme her kanser ölümcül değildir....benim kayınpederime teşhis konduğundan bu yana 30 yıl geçti noluur moralini kaybetmee...o bebeğin ayakta tutacak sizi....rabbim tez zamanda hayırlı haberler almanızı nasip etsinn....
Gerçekten hiç iyi değilim nasıl dayanacagim bilmiyorum eşime çok üzülüyorum kalbim parcalaniyor tarifi imkansız.. Bir yandan bebeğim.. Yapamıyorum emzirmek bile ağır geliyor, biraksalar beni aglasam sadece
Gerçekten mi.. Böyle örnekler var mı hep kötü şeyler duyuyoruz çok kötü şeyler..
bi an kendimden şüphe ettim acaba ben mi açtım bu konuyu diye... yaşadıklarımız aynı sanırım şu an seni en iyi ben anlayabilirim. eşin ne kanseri. bende 8 haftalık hamileyken eşimin lösemi olduğunu öğrendik. bebek sevincimiz yarım kaldı. yaşadıklarım benimde çok yorucuydu üstelik doktoru kemoterapi alırken eşinin yanında kalman iyi olmaz dedi düşün hamile olduğuna sevinemedim bile elim karnımda bende çok ağladım zoraki kontrollere gittim. oraya eşi ile gelenleri gördükçe ağlama krizlerine girdim. şimdi 16 haftalık oldum çok şükür herşey yolunda gidior. bak sizde atlatmışşınız ne olur tadını çıkar..
eşin iyileştimi şuanda ? Allah yardımcın olsun hem hamıle ve yasadıkların kolay degıl kendını hafıfe alma hersey zamanla düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?