Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiBebeğimi sütten kestim ama üzülüyorum
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızım 22 aylık olacak. Sütten kestim. 3 gün oldu ama üzülüyorum acaba 3 ay daha emzirsemiydim diye. Sizlerde de oldu mu bu. Ne yalan söyleyeyim tekrar emzirsem mi diye düşünmüyor değilim
Neden bebeğinizin bırakmasını beklemediniz ? Bence Bırakın bebek karar versin bırakacağı zamana sonuçta onun en iyi arkadaşları memeler bi anda elinden çekip almak iyi bir fikri değil bence
Neden bebeğinizin bırakmasını beklemediniz ? Bence Bırakın bebek karar versin bırakacağı zamana sonuçta onun en iyi arkadaşları memeler bi anda elinden çekip almak iyi bir fikri değil bence
cevremde hic kendisi bırakan bebek görmedim. Gece uykuları cok düzensiz. En az 10 kez uyanıyor. Sabaha cok kotu uyanıyorum. Gece beni zorlamasa bırakmak aklımda yoktu aslında daha emzireyim2 diyordum
cevremde hic kendisi bırakan bebek görmedim. Gece uykuları cok düzensiz. En az 10 kez uyanıyor. Sabaha cok kotu uyanıyorum. Gece beni zorlamasa bırakmak aklımda yoktu aslında daha emzireyim2 diyordum