Lütfen buraya bi bakın anneler tecrübelerinize ihtiyacım var

mitens

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
9
2
36
37
Merhabalar, kızım 21 aylık bayram sonrası sütten kesmeyi düşünüyorum bi kaç gün öncesi bıraktırmaya çalıştım ama başarılı olamadım göğsüme uf oldu dedim yara bandı yapıştırdım birdaha hiç emmek için gelmedi ama başka bir şey de yemedi açıkçası devam sütüne alışsın süt içsin diye başka bir şey vermedim aç olursa içer diye ama hiç bir şekilde süt içmedi biberon kullanmayı red etti zaten hiç bir zaman ne emzik ne biberon kullanmadı, saatlerce ağladı ve dayanamadım tekrardan emzirdim ama bayram sonrası artık sütten keseyim diyorum lütfen bana yardımcı olun yanlış bi yöntem mi denedim yani çorba yemek atıştırmalık verseydim devam sütüne de zamanla alışır mıydı gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Birden kesmek yerine hafta hafta öğün eksilterek kesmeye çalışsanız hem alışması için daha iyi oluyor.Hemde inatlasmadan bu güzel dönemi bitirmiş oluyorsunuz. Bana birden kesmek o ana kadar en güvendiği limanı elinden almak gibi geldi. Bende yavaş yavaş kestim ilk gündüz ogunlerini azaltarak bitirdim . Kolay olmadı tabi ilk önce konuştum gündüz dışarı çıktı kafasını dağıttım memeden uzaklastirdim suan bir tek gece uyurken emmmesi kaldı. Ondada süt bittiginden kısacık emip bırakıyor .Çok çabuk alıştı. Gündüz emmesi bitince gece kesintisiz uyumaya başladı.

Azaltarak kesmeniz daha doğru olurdu bir de yemeyi sevdiği şeylerden verseniz belki daha kolay alışır. Pankek, çorba artık neyi seviyorsa

Merhabalar, kızım 21 aylık bayram sonrası sütten kesmeyi düşünüyorum bi kaç gün öncesi bıraktırmaya çalıştım ama başarılı olamadım göğsüme uf oldu dedim yara bandı yapıştırdım birdaha hiç emmek için gelmedi ama başka bir şey de yemedi açıkçası devam sütüne alışsın süt içsin diye başka bir şey vermedim aç olursa içer diye ama hiç bir şekilde süt içmedi biberon kullanmayı red etti zaten hiç bir zaman ne emzik ne biberon kullanmadı, saatlerce ağladı ve dayanamadım tekrardan emzirdim ama bayram sonrası artık sütten keseyim diyorum lütfen bana yardımcı olun yanlış bi yöntem mi denedim yani çorba yemek atıştırmalık verseydim devam sütüne de zamanla alışır mıydı gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Instagram'da rastgeldim

Back
X