bebeğimi uyutmakta güclük çekiyorum lütfen yardım edin

RuzeYu

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
35
2
16
Balıkesir
slm anneler... benim 4 aylik bir kizim var. daha bir aya kadar okadar akilli bir bebektiki anlatamam. yatagina koyardim kendi kendine uyurdu... taaki diş cikarana kadar. uykusuzluk başladi bizde yeterki uyusun diye her sekilde uyuttuk. simdi yatagina koyu koymaz bağriyor. tek yolu var: araba koltugunda uyutmak. sadece koltugu sallamak olsa yine iyi. koktukla birlikte kucaga alip salincak gibi bir önce bir arkaya. kollarim belim koptu. ama herseyi denedim agliyor bagiriyor susmuyor. ayagimda sallamaya calisiorum imkani yok. ben cok caresizim lutfen bana yardim edin ne yapmam gerekiyor??? önerilerinizi sabirsizlikla bekliyorum

Canim sadece dis agrisiysa dis jeli falan kullan.birde paranox diye bi fitil var benim kizima onu kullaniyorum bizimkininde ust disleri cikiyo cok iyi geliyo.gaz sancidi falansa baska tavsiyelerimde olur.her cicuk aranayi cok sever.bizimkide bindigi anda uyur.ama sakin alistirma derim zorluk cekersin.

Maşallah çok erken diş çıkarmaya başlamış
Allah yardımcınız olsun ama arkadaşın yazdığı fitili bir deneyin rahatlatır birazda olsa umarım

iki disi cikti ztn. alisti artik ztn. ne yapsam olmuyo kizlar. sadece bu sekilde uyuyor. yani artik dis agrisi cekmiyor. bu huyundan nasil vazgecirebilirim ???? ((

iki disi cikti ztn. alisti artik ztn. ne yapsam olmuyo kizlar. sadece bu sekilde uyuyor. yani artik dis agrisi cekmiyor. bu huyundan nasil vazgecirebilirim ???? ((

sen bir şey yapamazsın sanırım yeni bir anne olarak keşfettim ki canları ne zaman ne yapmak istiyorsa onu yapıyorlar
geçen aya kadar benim kızımda öyleydi uyku saati geldiğinde ağlayıp cırlayıp öyle uyuyordu
çok şükür şimdi o huyunu bıraktı
huy değiştirir zamanla seninki de inşallah ...

diş diye düşünüp karşıya gecmeyin...diş o kadarda erken cıkmaya başlamaz nadiirdir yani..başka rahatsızlığı olabilir...

ins ya. vallaha ben tek büyütüyorum ailem yanimda degil. cok yoruluyorum aşırı yani. keske bi yöntemi olsa.
bian önce degisirse huyunu... (

ins ya. vallaha ben tek büyütüyorum ailem yanimda degil. cok yoruluyorum aşırı yani. keske bi yöntemi olsa.
bian önce degisirse huyunu... (

değiştirir değiştirir
canını sıkma sen sabırlı ol sadece
eşinden muhakkak yardım iste çok rahatlatıyorlar 5 dk bile baksalar yardımı oluyor
bende ailemden uzağım
öyle anlarım olduki bi canımdan kanımdan insan yanımda olsada 5 dk baksa diye ne dualar ediyodum
ama geçiyor canım benim sabır ett bebişinin bi gülüşü hepsini unutturur

Battaniyede sallamayı deneyin,tamam o da zor ama en azından araba koltuğunu kucağına almaktan iyidir canım,evde yalnızkende battaniyenin ucunu yatağına bağlayın diğer ucundan da siz tutun ,bebekler bayılır battaniyede sallanmaya,ben kızımı büyütürken denemedik yöntem bırakmadık ama emin olun düzeliyo :)şimdi anneciğim uykum geldi ben yatıyorum iyi geceler diyor,yani merak etmeyin geçiyor,biraz sabır.

arkadaşın biri önermiş paranax fitil işine çok yarayacak emin ol bende çok kullandım oğlumda

Bebeğin bir rahatsızlığı yoksa şayet paranox kullanılması taraftarı değilim,bağımlılık yapabilir.ilaç neticede kimyasal yani,belliki huy edinmiş bebeğiniz bu durumu,yapmanız gereken çözümler üretmek,bir salıncak almanızı da tavsiye ederim,ben öyle yapmıştım bir dönem kurtarıcım olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…