daha 2 . adetin olduğu için telaşlanma bence bende 65 gün oldu bebeğimi sonlandıralıkorunuyorsanız bebek olacağına sanmıyorum.
doktorum adetimin bikaç ay düzensiz olabileceğini söylemişti bana.sen yinede bi test yap istersen
sağol canım benimde 18 haftalıktı. folik asit eksikliği sebebiyle spina bifidia olmuş omuriliğinde açıklış varmış. birsürü profa gittim ama sonuç değişmedi hepsi aynı şeyi söyledi bu bebek yaşamaz dediler mecburen sonlandırdım. hergün hala aynı acıları yaşıyorum sanki. neyse çok uzattım galiba:) ama insan anlatmak istiyor çevremde kimse beni anlamıyor hemen herkesin söylediği abartma doğmadı görmedin diyorlar anca yaşayan anlıyo bizi
Benimde aynı canım bide beyni oluşmamış dediler önceden folik asite başlamak gerekiyormuş 5 kasımda sonlandırıldı benm kızım da bi bebek görsem bebek ağlaması duysam içim yanıyo bilmiyorum bu pskolojinin altından nasıl kalkıcam sağlıklı bir bebeğimi kucağıma almadan galiba kendime gelemicem seninde aynı acıyı yaşadığını anlayabiliyorum üzme kendini cennet kokulularımızı kucağımıza alıcaz inş.
başın saolsun canım cümlelerin, kelimelerin yetmediği noktadayız bende 12 kasımda sonlandırdım folik asit açiyorum 2 aydır sende başladın mı kullanmaya?
bana hastaneden çıkarken söylediler folik asit kullammamı ben 1.5 aydır falan kullanıyorum aile hekimimiz takip edecekmiş o yazdı folbiol 5 mg. çünkü bizim hamile kalma riskimiz yüksekmiş rahim açık olduğu için. doktor çok dikkatli olun 3 aydan önce hamile kalmayın dedi. artık hayırlısı. çok korkuyorum tekrarlar diye dakika bile geçirmiyorum ilaç saatimi
günde 1 tane ama 5 mg. allah izin verirse nisan mayıs gibi düşünüyorum ama hayırlısı. senin bi planın varmı ne zaman düşünüyorsun?
hayırlısı canım ya ama ne zaman düşünürsen düşün folik asite başla çünkü biz diğer gebelere göre daha riskli gruptaymışız
bende diyetteyimçok acıktırdığını söylüyorlar o yüzden ben yatmadan içiyorum. sende öyle yapabilirsin. daha önce folidoce diye bi folik asit kullanmıştım. o aç karnınaydı aşırı mide bulantısı yapmıştı. ama bunda öyle bi şey hiç olmadı.
ihmal etme ama hemen aile hekimine görün senle ilgili dosya oluşturcak ve seni takip edicek :)
ben doktorumu aradım aile hekimin ilgilenecek tekrar hamile kalana kadar benlik bi durum yok dedi. sağlık ocağına gittim orda ki aile hekimimizde bütün bilgiler varmış. benim sonuçlarımı istedi. kan tahlili istedi ve folik asit verdi şimdi her ay kan tahlili yaptırcakmışım değerlerim normal mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?