Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deneyecegim canim . su sicakligini nasil ayarliyorsun
Ben öyle yapıyordum yada küvete elbise lerini serip kafasını sabunlayıp durulayıp çıkarıyordum 3 güne 1 yıkardım yaz bebegiydiBirlikte girin banyoya.kucaginizda yikayin
bende filede bir iki senin gibi yikadm cnm ama artık sigdiramiyorm hareket ediyor korkuyorum. Havlu seklini denedim onu hic beceremedim
daha kucuk oldugu icin oturtmak istemiyorum ne olur ne olmaz. Sanirim bende oturuncaya kadar esimle yikamak zorubdayim![]()
Canım banyo oturağına oturup bebişi yüzüstü dizlerime yatırıyordum. Kovaya suyu hazırlayıp önce sırtını sonra önünü sabunla en sonda başını yıkadınmı oh mismerhaba arkadaslar
3.5 aylik bebegim var, bebel kuvetinde file ile yeni yeni cesaretimi toplayarak tek basima yikamaya basladim. Ancak bebegim buyudugu icin fileyede kuvetede sigdiramiyorum nasil yikayacagim bana yardimci olur musunuzodum kopuyor bir yerini incitecegim diye
![]()
Küvetiniz çok mu küçük acaba. Benimki 10 aylık. Hala filede yıkıyorum. Alanı biraz daraldı tabimerhaba arkadaslar
3.5 aylik bebegim var, bebel kuvetinde file ile yeni yeni cesaretimi toplayarak tek basima yikamaya basladim. Ancak bebegim buyudugu icin fileyede kuvetede sigdiramiyorum nasil yikayacagim bana yardimci olur musunuzodum kopuyor bir yerini incitecegim diye
![]()
Kafasinin altina daha yüksek kıyafetler koy battaniye gibi kaymaz canim bisey olmaaz ben 2 aylikti tek basima yikamaya basladim filede durmasi gerekiyo aslinda hareketleniyolar ama durur yanicanim onu da denedim ama beceremedim hareketli bebegim kayiyor bende panilliyorum bu defa hic yikayamiyirym![]()
İlk zamanlarda zor canım tek yıkamak. Eşinle yıka,küvet işi sıkıntı vermişti bana. Eşimin kucağında çok rahat yıkıyordum. Yürümeye başladıktan sonra ikimiz yıkanmaya başladık. Alıyorum yanıma bi onyıkanıyor bi ben:)Bu hic aklima gelmemisti sag ol canim buni da denerim. Aslinda benim istesigim esim veya bir baskasi olmadan yikayabilmek ama oturuncaya kadar onu yapamayacagim gibi gozukuyor
kuvet sungeri hic gormedim duymadim buni da bir arastirayim canim sag ol
canim ana kucağı bildigimiz disarda gezdirdigimiz ana kucagi mi
iste baskasi yaoarkeb kolay geliyir ama kebdim yapamiyorum denedim beceremedim eziyete donuauyor uzun suruyor bebegim huysuzlasiyor ben cok bunaliyorum
izlemedigim video kalmadi sanirim canim :) yok beceremedim ben bu isibir iki file ile yalniz yikadim da simdi filesiz hic yikayamiyorum
Oturmaya baslayana kadar hep birisi ile yikayacagim demekki cnm sag ol![]()
malesef cnm dusa kabinEger kendi kuvetiniz varsa beraber girin. Ben kuvete oturup ayaklarimi uzatiyordum. Cok az su dolduruyodum. Sanki uyutacak gibi yatiriyordum. Once yuz ustu yatirip sirtini sabunlayip duruluyordum sonra sirtustu yatirip yikiyordum. Suan 10 aylik yine beraber giriyoruz. Aslinda oturabiliyor sadece onu yikayabilirim ama kuveti doldurup biraz oyun oynuyoruz sonra temizlenip cikiyoruz zevkli oluyor.
standart bebek kuveti cnm. Bebegimin boyu 62 cm 7 kg ben sigdirmakta gucluk cekiyirumKüvetiniz çok mu küçük acaba. Benimki 10 aylık. Hala filede yıkıyorum. Alanı biraz daraldı tabi