Bebeğimin 1 hafta geriden gelmesi

meltem-345

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
140
43
18
29
Merhaba arkadaşlar ilk kontrolümde 7+4 haftalık gebeydim.2 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde 9+6 olması gerekirken 8+5 çıktı ölçümde bir hafta grip geçirdim onun etkisi olur mu acaba doktor bir sorun yok dedi ama içim rahat etmedi

Stres yapmayın böyle bıkac gün çok problem değil gelişimi iyi demek ki sorun yok demişler, dört beş hafta olsa gelişim problemi olsa o zaman sorun olur kendinizi de bebisinizi de germeyin iyidir o annesi

Stres yapmayın böyle bıkac gün çok problem değil gelişimi iyi demek ki sorun yok demişler, dört beş hafta olsa gelişim problemi olsa o zaman sorun olur kendinizi de bebisinizi de germeyin iyidir o annesi
İnşallah yarın kontrole gideceğim tekrar bakarmısınız diyeceğim doktora teşekür ederim yorumunuz için

İnşallah yarın kontrole gideceğim tekrar bakarmısınız diyeceğim doktora teşekür ederim yorumunuz için
İnşallah problemsiz kavuşursunuz, merak etmeyin siz bıkac gün önce, sonra, doktordan, cihazdan, döllenme gününden herşeyden olur o fark, siz kavusacaginiz güne odaklanıp pozitif olun bu sürecin tadını çıkarın

Amin
evet ben iki ayrı doktora gitmiştim.Belki ondan fark oldu makinadan makinaya değişmiş olabilir amin inşallah herkes sorunsuz kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…