Bebeğimin 1 hafta geriden gelmesi

meltem-345

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
140
43
18
29
Merhaba arkadaşlar ilk kontrolümde 7+4 haftalık gebeydim.2 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde 9+6 olması gerekirken 8+5 çıktı ölçümde bir hafta grip geçirdim onun etkisi olur mu acaba doktor bir sorun yok dedi ama içim rahat etmedi🙁

Stres yapmayın böyle bıkac gün çok problem değil gelişimi iyi demek ki sorun yok demişler, dört beş hafta olsa gelişim problemi olsa o zaman sorun olur kendinizi de bebisinizi de germeyin iyidir o annesi❣️

Stres yapmayın böyle bıkac gün çok problem değil gelişimi iyi demek ki sorun yok demişler, dört beş hafta olsa gelişim problemi olsa o zaman sorun olur kendinizi de bebisinizi de germeyin iyidir o annesi❣️
İnşallah yarın kontrole gideceğim tekrar bakarmısınız diyeceğim doktora 🌸teşekür ederim yorumunuz için☺️

İnşallah yarın kontrole gideceğim tekrar bakarmısınız diyeceğim doktora 🌸teşekür ederim yorumunuz için
İnşallah problemsiz kavuşursunuz, merak etmeyin siz bıkac gün önce, sonra, doktordan, cihazdan, döllenme gününden herşeyden olur o fark, siz kavusacaginiz güne odaklanıp pozitif olun bu sürecin tadını çıkarın ❣️

İnşallah problemsiz kavuşursunuz, merak etmeyin siz bıkac gün önce, sonra, doktordan, cihazdan, döllenme gününden herşeyden olur o fark, siz kavusacaginiz güne odaklanıp pozitif olun bu sürecin tadını çıkarın ❣️
Amin
evet ben iki ayrı doktora gitmiştim.Belki ondan fark oldu makinadan makinaya değişmiş olabilir amin inşallah herkes sorunsuz kavuşur 🥰🤲🏻

Back
X