- Konu Sahibi lovedwomen
-
arkadaşlar başına böyle bişi gelen var mı bugün sırf anı olsun diye girdiğim renkli ultrasonda öğrendim doktoruma tlfn ettim daha sıkı takip edicez dedi... varmı yaşayan böyle bir durumu???:2:
Benım annem de kardesıme hamıleyken hıc unutmuyorum yılbası alısverısı yapıyorduk,annem karnm sertlestı bebegın hareketlerını hıssetmıyorum dedı,hemen doktora gıttık,nst ye aldılar annemı o zaman renklı ultrason varmıydı bılmıyorum ama annemı dırekt sezeryana aldılar kordon dolanmıs boynuna.Iykı gelmıssınız erkenden demıstı doktor.Aman cnm sakın ıhmal etme
kader mi bilmem ama benimde annemin başına gelmiş ben 6 yaşındayken bebek hem ölmiş hemde annemi zehirlemeye başlamış şimdide benim başıma geldi tabii şimdi teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz ama annem panik durumda onun için ben daha sağlam durmaya çalışıyorum.. ama umutluyum hiç bişi olmadan alıcam inşallah ömerimi kollarıma, hatta belki zamanından daha erken tanışacağız oğlumla :)
annem de benı 8 aylık dogurmus yasamaz bu al evde bekle demıs.Annem de bakmıs saolsun bu hale getırmıs essek kadar olmusum zemuszemus Sımdı yedı aylık oldum annem dıkkat et bana cekersen erken dogum yaparsın dıyo
Allah korusun canım ya... benımde bu yuzden gece uykularım haram oldu... yok sırt ustu yatma kordon dolanır yok sag sol dönme kalkma kordon dolanır... tamam dıkkat edıyorum tabıkı de ama psıkolojım acayıp bozuldu... bebegımın hareketlerını sayıyorm gun ıcınde...
Allah korusun öyle bırsey olsa nasıl hıssedebılırız kı... benım evımın yakınında hastanede yok 100km uzaklıkta...
benim 2 hafta önce 1 kez dolanıktı,cumartesi gittiğimizde cimcime rahat durmamış 2 kez dolamış
tabi ben korktum ama doktorum korkma dedi nst ye her hafta giriyorum o kadar
sende içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?