bebeğimin 33.haftasında boynuna iki kez kordon dolanmış :)

lovedwomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
41
0
86
İstanbul
arkadaşlar başına böyle bişi gelen var mı bugün sırf anı olsun diye girdiğim renkli ultrasonda öğrendim doktoruma tlfn ettim daha sıkı takip edicez dedi... varmı yaşayan böyle bir durumu???:2:

arkadaşlar başına böyle bişi gelen var mı bugün sırf anı olsun diye girdiğim renkli ultrasonda öğrendim doktoruma tlfn ettim daha sıkı takip edicez dedi... varmı yaşayan böyle bir durumu???:2:

allaha emanet bebeklerimiz sadece renkli ultrasonda mı görülüyomuş.tespit nasıl edebiliyomuş doktora sordunmu?merak etdımde allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

inşallah doğuma kafar düzelir.bendede kordon dolanması vardı son yapılan kontrolde bebek kurtulmuş kordon dolanmasından.bebekler çok uğraşırmış içerde kordon dolanmasından kurtulmak için:))

Benım annem de kardesıme hamıleyken hıc unutmuyorum yılbası alısverısı yapıyorduk,annem karnm sertlestı bebegın hareketlerını hıssetmıyorum dedı,hemen doktora gıttık,nst ye aldılar annemı o zaman renklı ultrason varmıydı bılmıyorum ama annemı dırekt sezeryana aldılar kordon dolanmıs boynuna.Iykı gelmıssınız erkenden demıstı doktor.Aman cnm sakın ıhmal etme

kader mi bilmem ama benimde annemin başına gelmiş ben 6 yaşındayken bebek hem ölmiş hemde annemi zehirlemeye başlamış şimdide benim başıma geldi tabii şimdi teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz ama annem panik durumda onun için ben daha sağlam durmaya çalışıyorum.. ama umutluyum hiç bişi olmadan alıcam inşallah ömerimi kollarıma, hatta belki zamanından daha erken tanışacağız oğlumla :)

annem de benı 8 aylık dogurmus yasamaz bu al evde bekle demıs.Annem de bakmıs saolsun bu hale getırmıs essek kadar olmusum zemuszemus Sımdı yedı aylık oldum annem dıkkat et bana cekersen erken dogum yaparsın dıyo

Allah korusun canım ya... benımde bu yuzden gece uykularım haram oldu... yok sırt ustu yatma kordon dolanır yok sag sol dönme kalkma kordon dolanır... tamam dıkkat edıyorum tabıkı de ama psıkolojım acayıp bozuldu... bebegımın hareketlerını sayıyorm gun ıcınde...

Allah korusun öyle bırsey olsa nasıl hıssedebılırız kı... benım evımın yakınında hastanede yok 100km uzaklıkta...

eyvahedigeldismile o zaman bu kader olayından waz geçelimm.... senin kaçıncı haftan? herşeye umutla bakmalı güzel olacak herşeyy inşallahhh....

içini ferah tut sen huzurla uyuduğun sürece bebeğinde içeride huzurla uyur annesi... bak benim bebeğimin booğazında 2 defa dolanmış kordon war ama içim çok rahat inanıyorum bu güne kadar bişicik olmadı bundan sonrada olmayacak inşallah... nst denen aletle kalp atış ritimlerinden de anlayabiliyor doktorlar bir sorun olup olmadığını...

saoll canım benım bazen bende öyle dıyorum sakınan göze cöp batarmıs... bır arkadasımda ogretmen 8 ay calıstı hep ayaktaydı,dolansa bende de olurdu takma kafana dıyor senın gıbı... Allah korusun bebişlerımızı...

bebeklerin yaklaşık %25 inde görülüyormuş kordon dolanması. yani oldukça sık karşılaşılan bir durum. doktoruma sordum geçen gün, "bugün sabah 2 doğum yaptırdım, ikisinin de boynunda kordon dolanmıştı, endişe edilecek bir durum değil" dedi.

sakın moralini bozup,bebişinin de keyfini kaçırma cnm. iyi düşün ki iyi olsun.

evet % 25 inde görülüyor ama tek dolanmayı kolaylıkla tolore edebiliyorlar bizim 2 kez olması sıkıntı bende öğretmenim ve 8 aydır ayaktayımmm ((

benim 2 hafta önce 1 kez dolanıktı,cumartesi gittiğimizde cimcime rahat durmamış 2 kez dolamış
tabi ben korktum ama doktorum korkma dedi nst ye her hafta giriyorum o kadar
sende içini ferah tut

ben doğum sonrası boynuna kordon dolanan bir bebektim.

doğumda kız olduğum söylenince akrabalardan birisi kapıdan "ıyh bu da mı kız oldu" deyince, annem strese girdiğini söylemişti. "neyi yanlış yaptığımı anlayamamıştım? kız olunca kötü mi oluyordu yoksa." diye düşünmüş. bu esnada kordon bana dolanmış ve ben hiç ağlamamışım. ebem beni kurtarıp sonrasında yüzüme ve popoma vura vura ağlatmayı başarmış beni.

o akrabamı hala hiç sevmem.

bu işe de karısıyorlar ya su akrabalar pess dıyorum... Allah saglık versın bebeişlerımıze,bıze kolay dogumlar versınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…