Bebeğimin ağlamaları

deniz266

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
42
26
3
36
Sevgili anneler 9 aylık bir kızım var güzel vakit geçiriyoruz kaliteli zaman geçirmeye çalışıyorum kitap okuyoruz hiç tv izlemiyor o doğduğundan beri sadece o var benim için hep sakin olmaya çalışıyorum yanında sorun şu ki bu aralar yaklaşık bir aydır bir şey istediğinde kendini sıkıyor ııı diye ses çıkarıyor kollarını sıkıyor istediklerini yaptırmak için o zaman ben de bağırmak iyi bir şey değil bitanem diyorum ona anlatıyorum annem bunun normal olduğunu her bebeğin yaptığını söylüyor sizce bebekler bunu bu dönemde yapar mı bir de yabancılara gitmek istemiyor buna da üzülüyorum nerde yanlış yapıyorum diye deneyimli anneler sizce normal mi beni mi deniyor

Normal mi bilmemde çocuk neden yabancılara gitsin ki zaten ve buna neden üzülüyorsunuz?

Yabanciyi yadirgamasi gayet normal.Korkabilir.Buyudukce gecer.Cok mukemmeliyetci anne olmayin,tavsiyem.Yipranirsiniz.

Yabancıya gitmez zira tanıdığı ayırt etmeye başlar ve yabancı istemez siz sokakta hiç tanımadıklarınız ile birden samimi olmuyordunuz değil mi aynısı işte

O anlattığınız durum da konuşup kendini ifade edemediği için ifade yöntemi gibi bir şey

Bebektir ağlar da ayrıca zira iletişim yolu o

Yabancılara gitmesin tabi ki ,bunun nesini yadırgıyorsun ? Sokakta gördüğümüz çocuklara sevmek için bile olsa dokunmamamiz gerekiyor .çok samimi bir ortamdaysak ve illa da bir makas alacaksak, bunu ailesinin izni dahilinde yapmalıyız. .bence bebeginden öğreneceğin çok şey var :)
9 aylik bebek herşeyi yapar ,yeni yeni keşifler, maceralar peşinde ..kitaptan hikayeden ziyade , sok mutfağa, plastik kapları koy önüne ,içlerine biraz da su koy ,bak nasıl keyifleniyor. .

Aslında benim merak ettiğim kendini sıkıp ağlaması ııı diye sinirleniyor istediğini yaptırmak için bu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…