Merhaba,
Tam bir hafta önce doğum yaptım bebeğimde iki haftalık gelişim geriliği vardı bu yüzden sezeryan oldum zihinsel yada organlarıyla ilgili bi sorunla karşılaşmayı ya da kuveze alınmasını bekliyoduk ki hiç bir sağlık problemi olmayan bir kızım oldu tek problemi ayağı bilekten sonrası yok. Nasıl bir acı nasıl bir eksiklik anlatamam evladımı eksik görmüyorum kendimi eksik hissediyorum ona yetebilicek miyim ? Diye soruyorum kendime. Evlat ne farklı şeymiş meğer. Doktor yürümeye başlıca dönem ayağına protez takılacağını yaşıtları gibi koşup oynayabileceğini söyledi bacaj gelişicekmiş sadece bilekten sonrasına gercegi gibi duran protez yapilcakmis.. Gerek yury ici gerek yurt disi tum imkanlari zorlicaz allaha sukur imkanimiz var allah herkese yardim etsin
Allah yardımcınız olsun üzülmeyin Rabbimden gelen birsey Rabbim bahtinigüzel yazsın sizin çok iyi bi anne olduğunuzu düşünüyorum bebeginiz sizin gibi bi anneye sahip olduğu için çok şanslı bi çocuk allah dermani olmayan dert vermesin Rabbim bizi evlatları mız ve ailemizle sinamasin. .Merhaba,
Tam bir hafta önce doğum yaptım bebeğimde iki haftalık gelişim geriliği vardı bu yüzden sezeryan oldum zihinsel yada organlarıyla ilgili bi sorunla karşılaşmayı ya da kuveze alınmasını bekliyoduk ki hiç bir sağlık problemi olmayan bir kızım oldu tek problemi ayağı bilekten sonrası yok. Nasıl bir acı nasıl bir eksiklik anlatamam evladımı eksik görmüyorum kendimi eksik hissediyorum ona yetebilicek miyim ? Diye soruyorum kendime. Evlat ne farklı şeymiş meğer. Doktor yürümeye başlıca dönem ayağına protez takılacağını yaşıtları gibi koşup oynayabileceğini söyledi bacaj gelişicekmiş sadece bilekten sonrasına gercegi gibi duran protez yapilcakmis.. Gerek yury ici gerek yurt disi tum imkanlari zorlicaz allaha sukur imkanimiz var allah herkese yardim etsin cok buyuk bir imtihan.
canım o nasıl laf evlat kız o kocamda da varmış benzer bi sorun tedavisini olmuş halı sahada koşup maç yapan adam Rabbim seni en güzel şekilde ödüllendirsin inşallahBen hepinize çok teşekkür ederim o kadar tatlı ki insanın aklına bile gelmiyo ayağı evlat o kadar seviliyo ki :)
Ben hepinize çok teşekkür ederim o kadar tatlı ki insanın aklına bile gelmiyo ayağı evlat o kadar seviliyo ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?