Bebeğimin ayağı yok.

moon61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
59
42
38
Bursa
Merhaba,

Tam bir hafta önce doğum yaptım bebeğimde iki haftalık gelişim geriliği vardı bu yüzden sezeryan oldum zihinsel yada organlarıyla ilgili bi sorunla karşılaşmayı ya da kuveze alınmasını bekliyoduk ki hiç bir sağlık problemi olmayan bir kızım oldu tek problemi ayağı bilekten sonrası yok. Nasıl bir acı nasıl bir eksiklik anlatamam evladımı eksik görmüyorum kendimi eksik hissediyorum ona yetebilicek miyim ? Diye soruyorum kendime. Evlat ne farklı şeymiş meğer. Doktor yürümeye başlıca dönem ayağına protez takılacağını yaşıtları gibi koşup oynayabileceğini söyledi bacaj gelişicekmiş sadece bilekten sonrasına gercegi gibi duran protez yapilcakmis.. Gerek yury ici gerek yurt disi tum imkanlari zorlicaz allaha sukur imkanimiz var allah herkese yardim etsin cok buyuk bir imtihan.

Canim benim anneler de ne buyik yurek vardir eminim ki evladina en iyi sekilde bakicaksin
Zihinsel engelli yavrulaeimiz var annelerimiz nasil yoktan var ediuor
dr ununuzda dedigi gibi tabikide elden gelen yapipcak yasitlarindan geri kalmicak
hic birimizin evladinin garantisi yokki saglam olsalarra
rabbum dermansuz vermesin cnm

Allah size güç ve sabır versin evlat çok başka bir şey , duygular çok daha yoğun oluyor , herşeye rağmen umarım çocuğunuz mutlu ve güçlü bir birey olur ki artık memleketin lmkanları geniş okuyup kariyer dahi yapar

çok üzüldüm Allah kolaylık versin
peki ayrıntılı ultrasonda doktor ayakları olmadığını farketmedimi ?

Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim :) Allaha şükürler olsun. Malesef görülmedi ben 20. Haftadan önce girdim detaylı ultrasyona bu tür sakatlıklar 20. Haftadan sonra belli oluyomuş görülsede yapılcak bişey yokmuş tek çaresi kürtaj ama yasal değil çünkü bu tür özürlerde yasada gebeliği sonlandırma yok olsa bile onuda ben yapamazdım zaten.

Rabbim sabrini versin canm buyuk imtihan helede evlatla olani daha baska oluyomus meger

Sen onun en büyük destekcisisin su anda bile onu dusundugun için onu olduğu gibi birakmadgn için burdaki herkesin gözünde kahramansin doktorun imkanları söylemiş Allah dermansiz dert vermesin üstesinden geliceksiniz insallah

Allah'ım sabır versin inşallah

Ben hepinize çok teşekkür ederim o kadar tatlı ki insanın aklına bile gelmiyo ayağı evlat o kadar seviliyo ki :)

Ben hepinize çok teşekkür ederim o kadar tatlı ki insanın aklına bile gelmiyo ayağı evlat o kadar seviliyo ki :)
canım o nasıl laf evlat kız o kocamda da varmış benzer bi sorun tedavisini olmuş halı sahada koşup maç yapan adam Rabbim seni en güzel şekilde ödüllendirsin inşallah

Gelisimi normal olacakmis cok sukur. Allah anali babali buyutsun. Tum guzellikler minik tatlu0isin olsun

Allah size guç yavruna sağlık versin
Sağlığın garantisi yokki hiç sıkıntı olmadan doğar sonradan olur
Benim kızım bu yaz duşup dırseğini kırdı
Kolu tam hiçbir zaman açılmayacak çok belli olmayacak dedi doktor ama ameliyat sonrası az hasar kaldı ve 7yaşında olduğu için kolu normal celişecekmi bilmiyoruz
Şimdi de kasda yırtık var diyorlar
Allah kimseyi evladıyla sınamasın guçlu olmak zorundayız

Allah size bağışlasın, ilk defa duydum boyle bir şey... İnşallah hayırlı iyi bi evlat yetistirirsiniz.

Rabbim herkesin evladına sağlık versin desteğiniz için çok teşekkür ederim inanın okudukça çok mutlu oluyorum ben aşkın ne demek olduğunu anne olunca anladım gerçek sevgiyi insan evladında buluyo bir gülüşü bir bakışı her şeye bedel annem bana hep sen benim canım yarısısın der bence evlat canın yarısı değil benim kızım yarımdan çok daha fazlası herşeyim kalbimin bedenimin tamamı gibi Rabbim beterinden saklasın doğum yaptığım ilk hafta bebeğimin altını değiştiremiyodum gördükçe içimde tarifsiz bir acı oluyodu ama şimdi aklıma bile gelmiyo artık insanlar farkedip acıyolar ahh ilerde çok zorlanıcak diyolar kibarca bir eksikği yok ki zorlansın eksik hissettirir acıyarak bakarsam kızıma işte o zaman zorlanır ve acırsam bu onun değil benim eksikliğim olur diyorum bi an yüzleri kızarıyo ama hiç bir şey 1 dk önce acıyarak bakan gözlerini silmiyo o zaman ben acıyorum o zihniyete..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…