Bebeğimin ayağı yok.

Siz cok guzel yurekli bi annesiniz Allah yar yardimciniz olsun eminim cok guzel bir kiz olacak o hic onemi kalmayacak hic biseyin :)

kızınızı istemeye geldim, evet evet 1,5 yaşında oğlum var kızınızı oğlumuza istiyoruz :D

şaka bir yana tabi ki gençler ne isterse o olur.. :KK54:

öncelikle gözünüz aydın.. kızınız analı babalı büyüsün.. hayırlı uğurlu ve hep mutlu bir evlat olsun.. bir de maaşallah takiim kızıma da tam olsun :nazar: :)

kızınızın durumunu hiç dert etmeyin kendinize, çok şükür giderilebilecek bir durum olduğu için kızınız hiç zorluk çekmeyecek.. hiç birimizin sağlığının garantisi yok, sonradan yaşanan kayıplar daha zor geliyor insana.. bunların hiç birini teselli olsun diye söylemiyorum..

kızınızı o ayak bileğinden öpüyorum :KK15:

Allah size guç yavruna sağlık versin
Sağlığın garantisi yokki hiç sıkıntı olmadan doğar sonradan olur
Benim kızım bu yaz duşup dırseğini kırdı
Kolu tam hiçbir zaman açılmayacak çok belli olmayacak dedi doktor ama ameliyat sonrası az hasar kaldı ve 7yaşında olduğu için kolu normal celişecekmi bilmiyoruz
Şimdi de kasda yırtık var diyorlar
Allah kimseyi evladıyla sınamasın guçlu olmak zorundayız

size de çok geçmiş olsun, dediğiniz gibi sağlığın garantisi yok.. neyse ki çocuklar çok hızlı toparlıyorlar, kalsiyumdan zengin beslemenizi, bahar ve yaz aylarında güneşten bolca yararlanmanızı tavsiye ederim..

kızınızı öpüyorum.. sevgiler

Allah anali babali buyutsun size sabir versin insallah , cunku insani en cok uzen kiran yine cevresi oluyor malesef , hepimiz biliyoruz ki siz gocunmazsiniz bu durumdan evladiniz cunku . Bugun , yarin ne duruma gelirsem geleyim annemin beni koruyup bakacagini bilmek , o sonsuz guven oyle birsey ki ah ahh Allahim annelerimizi eksik etmesin basimizdan :( sizin de meleginize duydugunuz sefkat apayri birsey , karmakarisik yazdim duygulandim cunku yazinizi okuyunca , ne insanlar var evlatlarini terk ediyor bu durumlarda kurtaj bile oluyor , Allah sizden razi olsun ondn vazgecmediginiz icin . Seytan bu ya , insanin aklina bir an giriverir , isyan ederseniz zaten o cevrenizdeki vah vah diyen insanlar yuzunden edersiniz yoksa sizin gibi kalbe sahip birinin vicdansiz olabilecegine inanmam . Dua edicem size ben namazlarimda :)

Rabbim herkesin evladına sağlık versin desteğiniz için çok teşekkür ederim inanın okudukça çok mutlu oluyorum ben aşkın ne demek olduğunu anne olunca anladım gerçek sevgiyi insan evladında buluyo bir gülüşü bir bakışı her şeye bedel annem bana hep sen benim canım yarısısın der bence evlat canın yarısı değil benim kızım yarımdan çok daha fazlası herşeyim kalbimin bedenimin tamamı gibi Rabbim beterinden saklasın doğum yaptığım ilk hafta bebeğimin altını değiştiremiyodum gördükçe içimde tarifsiz bir acı oluyodu ama şimdi aklıma bile gelmiyo artık insanlar farkedip acıyolar ahh ilerde çok zorlanıcak diyolar kibarca bir eksikği yok ki zorlansın eksik hissettirir acıyarak bakarsam kızıma işte o zaman zorlanır ve acırsam bu onun değil benim eksikliğim olur diyorum bi an yüzleri kızarıyo ama hiç bir şey 1 dk önce acıyarak bakan gözlerini silmiyo o zaman ben acıyorum o zihniyete..

ayrıca bu bilinçte olmanıza çok sevindim..
bilinci eksik insanlara ben de çok acıyorum, neyse ki farkında değiller :KK48:

Bir ömür boyu bir arada, sağlıklı huzurlu yaşayın inşallah.
Bakın doktorlar ne güzel demiş, ileride onu zorlayacak bir durumla karşılaşmayacak, her çocuk gibi o da koşup oynayacak. Endişeniz, üzerine titremeniz ne kadar iyi bir anne olduğunuzun ve olacağınızın işareti zaten. Onun en büyük destekçisi siz olacaksınız.
Ona acıyarak bakan yaşam formları, azıcık akılları olsa oturur kendi ruhlarındaki, karakterlerindeki eksiklere acırlar. Sizin meleğiniz olması gerektiği gibi mükemmel, ileride de öyle olacak. Benim yerime de öpün, mıncıklayın güzelliği.

kızınızı istemeye geldim, evet evet 1,5 yaşında oğlum var kızınızı oğlumuza istiyoruz :D

şaka bir yana tabi ki gençler ne isterse o olur.. :KK54:

öncelikle gözünüz aydın.. kızınız analı babalı büyüsün.. hayırlı uğurlu ve hep mutlu bir evlat olsun.. bir de maaşallah takiim kızıma da tam olsun :nazar: :)

kızınızın durumunu hiç dert etmeyin kendinize, çok şükür giderilebilecek bir durum olduğu için kızınız hiç zorluk çekmeyecek.. hiç birimizin sağlığının garantisi yok, sonradan yaşanan kayıplar daha zor geliyor insana.. bunların hiç birini teselli olsun diye söylemiyorum..

kızınızı o ayak bileğinden öpüyorum :KK15:

size de çok geçmiş olsun, dediğiniz gibi sağlığın garantisi yok.. neyse ki çocuklar çok hızlı toparlıyorlar, kalsiyumdan zengin beslemenizi, bahar ve yaz aylarında güneşten bolca yararlanmanızı tavsiye ederim..

kızınızı öpüyorum.. sevgiler

Çok teşekkür ederim Rabbim sizin evladınızada sağlık sıhhat versin inşaallah hayırlı bir evlat olsun en önemlisi bu :)

Allah anali babali buyutsun size sabir versin insallah , cunku insani en cok uzen kiran yine cevresi oluyor malesef , hepimiz biliyoruz ki siz gocunmazsiniz bu durumdan evladiniz cunku . Bugun , yarin ne duruma gelirsem geleyim annemin beni koruyup bakacagini bilmek , o sonsuz guven oyle birsey ki ah ahh Allahim annelerimizi eksik etmesin basimizdan :( sizin de meleginize duydugunuz sefkat apayri birsey , karmakarisik yazdim duygulandim cunku yazinizi okuyunca , ne insanlar var evlatlarini terk ediyor bu durumlarda kurtaj bile oluyor , Allah sizden razi olsun ondn vazgecmediginiz icin . Seytan bu ya , insanin aklina bir an giriverir , isyan ederseniz zaten o cevrenizdeki vah vah diyen insanlar yuzunden edersiniz yoksa sizin gibi kalbe sahip birinin vicdansiz olabilecegine inanmam . Dua edicem size ben namazlarimda :)

Rabbime hiç isyan etmedim neden diye sormadım ne haddime Rabbimin verdiği emanete isyan edeyim Rabbim en güzel şekilde yaratmış kaşına gözüne burnuna özen göstermiş o kadar güzel bir evlat vermiş ki bana güzelliğine şükür ayağına hamd ediyorum ki güzelliğini arttırsın başka bir acı yaşatmasın diye :) Allah Razı,olsun :)

Bir ömür boyu bir arada, sağlıklı huzurlu yaşayın inşallah.
Bakın doktorlar ne güzel demiş, ileride onu zorlayacak bir durumla karşılaşmayacak, her çocuk gibi o da koşup oynayacak. Endişeniz, üzerine titremeniz ne kadar iyi bir anne olduğunuzun ve olacağınızın işareti zaten. Onun en büyük destekçisi siz olacaksınız.
Ona acıyarak bakan yaşam formları, azıcık akılları olsa oturur kendi ruhlarındaki, karakterlerindeki eksiklere acırlar. Sizin meleğiniz olması gerektiği gibi mükemmel, ileride de öyle olacak. Benim yerime de öpün, mıncıklayın güzelliği.

Ne güzel insanlarsınız hepiniz sizede çok çok teşekkür ederim :)

Rabbime hiç isyan etmedim neden diye sormadım ne haddime Rabbimin verdiği emanete isyan edeyim Rabbim en güzel şekilde yaratmış kaşına gözüne burnuna özen göstermiş o kadar güzel bir evlat vermiş ki bana güzelliğine şükür ayağına hamd ediyorum ki güzelliğini arttırsın başka bir acı yaşatmasın diye :) Allah Razı,olsun :)
Amin hepimizden insallah , opuyorum ikinizi de izninizle :D

Onemli olan dermansiz bi dert olmamasi ,biliyorum bi anne icin cok zor cok uzucu ama iyi yonden bakmaniz gerekiyor biraz rahatlayabilmeniz icin. Bir yasini gectikten sonra size dogru ilk adimlarini atinca bosuna kahrolmusum dersiniz insallah :)

Allah yardımcınız olsun, inşallah herşey yolunda gider, ümit ,tebessüm ve duanızı eksiltmeyin.

canim ben uykusuz kaldigim icin dert yanarken aslinda gercek derdin ne oldugunu unutmusum sen benim gözümde okadar degerli bi annesinki tüm uykularim senin ve meleginin olsun canim bizler kul olarak bilemeyiz ama her serde bi hayir her hayirda bir ser vardir Rabbim sana ve esine sabir versin burda cok iyi bi tanidigimin bebeginin kollari yok elleri omzuYla bitisik oda cok büyük bi imtihanda Rabbim beterinden korusun canim meleklerimizi senin icin hep dua edicem insAllah onun
sana dogru kostugu günleringör insAllah

rabbim yavrunuzu bağışlasın siz çok iyi bir anne oldugunuzu yazdiklarinızla gostermissiniz ne mutlu kızınıza sizin gibi bir annesi olduğu için

Konu sahibi arkadaşım Allah sabır versin,haliniz zor ama çaresiz değil.20 li yaşlarda bir anneye rastlamışdım,şu an tam hatırlamıyorum ama sebeb neydi ama 4 yaşındaki kızının tek gözü yokdu.Protez göz takdırmışdı.Sonra biliyorsunuz Şafak Pavey.Bütün olanlara rağmen hayat dolu,yaşamını gayet de güzel devam ettiriyor.
Vardır bir hayır.

Allah yardım etsin umarım zorluk yaşamazsınız

Back
X