Sonradan mı oluşmuş bu gerilik? Başından beri yoktu anladığım kadarıyla perinatologa gittiniz mi gitmediyseniz bı görünün eger 2 li 3 lu testlerinz yapilmismydi zamanında korkmayın doğuma az kalmis düzenli görür zaten doktor doğuma kadar böyle gerilikler olabiliyor.37 haftalık gebeyim bu zamana kadar hiçbir ultrasonumda bebeğin başı küçük gibi birşey demediler bu hafta kontrolümde bebeğin başının 3 hafta geriden geldiğini söylediler . Beynimden vurulmuşa döndüm . Ayrıntılı ultrasonla da teyit edildi ama yapılacak birşey yokmuş Doğumu bekleyeceğiz dediler . Arkadaşlar sizce ne yapayım özele gidip 4 boyutlu filan mı çekilsem ne yapacağımı bilemiyorum başına böyle birşey gelen var mı ?
Bebek iyi diğer tüm organları haftasında seyrediyorbeyin gelişimi nasılmış peki
Sonradan mı oluşmuş bu gerilik? Başından beri yoktu anladığım kadarıyla perinatologa gittiniz mi gitmediyseniz bı görünün eger 2 li 3 lu testlerinz yapilmismydi zamanında korkmayın doğuma az kalmis düzenli görür zaten doktor doğuma kadar böyle gerilikler olabiliyor.
Az bı zaman kaldığı için denemişlerdr ama aklında sorular varsa cvp bulamadysan iyi bı perinatologa git bence onlar ayrıntılı bakıyor bebeklere özellikle gerilik durumunda belli bı yerde baş ya da karın gibi mesela benim kiminde minik 2 hafta karin ve baş doktor genetik demişti mesela seni aydnlatrlar bu konuda perinatologlar.Evet canım sonradan olan birşey henü gitmedim veya şöyle diyim yönlendirilmedim gitmem gerekiyorsa giderim
İşte aydınlatsalar bu kadar rahatsız hissetmem ama net birşey demiyorlar maalesef . Ankara da iyi bir doktor bulup gitmekistiyorumAz bı zaman kaldığı için denemişlerdr ama aklında sorular varsa cvp bulamadysan iyi bı perinatologa git bence onlar ayrıntılı bakıyor bebeklere özellikle gerilik durumunda belli bı yerde baş ya da karın gibi mesela benim kiminde minik 2 hafta karin ve baş doktor genetik demişti mesela seni aydnlatrlar bu konuda perinatologlar.
Gazi üniversitesinde iyi perinatologlar var ozellerede bakabilirsnzz isteresnz arayıp görüşün bı üni hastanelerinde zor bulursnz gerçi sıra ben özele gitmiştim ayrıntılı için memnun kaldık benim gerilik son zamanlarda başladı öncesinde gününde gidiyordu.İşte aydınlatsalar bu kadar rahatsız hissetmem ama net birşey demiyorlar maalesef . Ankara da iyi bir doktor bulup gitmekistiyorum
Doktor önerirmişim peki yada numarası varsa özele gitmek istiyorum zaten bıktım devletten hep bir baştan savmalıkGazi üniversitesinde iyi perinatologlar var ozellerede bakabilirsnzz isteresnz arayıp görüşün bı üni hastanelerinde zor bulursnz gerçi sıra ben özele gitmiştim ayrıntılı için memnun kaldık benim gerilik son zamanlarda başladı öncesinde gününde gidiyordu.
Özelden yazdım sizeDoktor önerirmişim peki yada numarası varsa özele gitmek istiyorum zaten bıktım devletten hep bir baştan savmalık
Amin canım inşallahBu konularda ozellikle istanbul uskudar zeynep kamil hastaneslni oneririm..insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz meleginizi
Burda bir profesöre gittim küçük değil alt sınırda ben birşey görmedim seni boş yere telaşlandırmışlar dedi bakalım hala bekliyoruz daha gelmedi miniğimizBebekle alakalı birşey öğrenebildinmii merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?