Başınızdan geçti mi acaba çok kaygılıyım ben deZararı olmamıştır
Geçmedi ama tıbbi bir uygulama sonuçta ve uzman biri yaptığına göre sorun olmaz endişelenmeyinBaşınızdan geçti mi acaba çok kaygılıyım ben de
İnsallah ilerisi için çok endişeliyim teşekkür ederimGeçmedi ama tıbbi bir uygulama sonuçta ve uzman biri yaptığına göre sorun olmaz endişelenmeyin
Kimsenin başına gelmedi mi arkadaşlarMerhaba .. 4 aylik bebegimin belinden menenjit şüphesiyle sivi aldılar. Şükür temiz çıktı ama şimdi bu işlemin zararı olmuş mudur diye çok korkuyorum . Hic bu işlemi bebeğine yaptıran oldu mu sonuçları ne oldu
Dr lar da böyle dediler ama ben yaşamış tek bir kişiye bile denk gelmedim kendime engel olamıyorum cok teşekkür ederim yorumunuz içinHastanede rutin yapılan bir işlem merak etmeyin hiçbir zararı yok. O sıvıyı hemen yerine koyuyor zaten vücut
Arkadaşlar tek bir yaşayan yokmuş bu durumu sadece benim mi başıma geldiMerhaba .. 4 aylik bebegimin belinden menenjit şüphesiyle sivi aldılar. Şükür temiz çıktı ama şimdi bu işlemin zararı olmuş mudur diye çok korkuyorum . Hic bu işlemi bebeğine yaptıran oldu mu sonuçları ne oldu
Arkadaşlar tek bir yaşayan yokmu bu durumu yaşayan sadece benim mi başıma geldi
Merhaba. Sizin başınıza geldi mi acaba yada sağlıkçı falan misiniz ben endişe etmekten kendimi alamiyorumHastanede rutin yapılan bir işlem merak etmeyin hiçbir zararı yok. O sıvıyı hemen yerine koyuyor zaten vücut
Sağlıkçıyım endişe etmenize gerek yok gerçekten. Çok sık yapılan bir işlem. Zararlı olsa bunu yapmazlar emin olabilirsiniz. Ayrıca dediğim gibi o sıvıyı hemen yerine koyuyor vücut. Gerekli durumlarda acilde sedye üstünde bile yapılan bir uygulama.Merhaba. Sizin başınıza geldi mi acaba yada sağlıkçı falan misiniz ben endişe etmekten kendimi alamiyorum
Aynen öyle yaptılar sedye de uyutup aklim cikti size anlatamam gözümün önünden gitmiyor bir türlü cok kötüyüm psikolojim alt üst surekli bunu düşünüyorum cok teşekkür ederimSağlıkçıyım endişe etmenize gerek yok gerçekten. Çok sık yapılan bir işlem. Zararlı olsa bunu yapmazlar emin olabilirsiniz. Ayrıca dediğim gibi o sıvıyı hemen yerine koyuyor vücut. Gerekli durumlarda acilde sedye üstünde bile yapılan bir uygulama.
İleride Allah korusun yürümesini vs etkiler se diye endişem bi de steril olamz sa ciddi sorunlar yaşanır mis enfeksiyon gibi böyle bisey olmuş olsa hemen belli olur muyduAynen öyle yaptılar sedye de uyutup aklim cikti size anlatamam gözümün önünden gitmiyor bir türlü cok kötüyüm psikolojim alt üst surekli bunu düşünüyorum cok teşekkür ederim
Sağlıkçıyım endişe etmenize gerek yok gerçekten. Çok sık yapılan bir işlem. Zararlı olsa bunu yapmazlar emin olabilirsiniz. Ayrıca dediğim gibi o sıvıyı hemen yerine koyuyor vücut. Gerekli durumlarda acilde sedye üstünde bile yapılan bir uygulama.
Size ne kadar sorun olmayacak merak etmeyin desem de boş gibi geliyor gidip doktorla konuşmak iyi gelecekse onu yapmanızı öneririm. Yürümesini etkilemez hiç bir şeyini etkilemez. Enfeksiyon olsa sizi bırakmazlardı hastaneden.Aynen öyle yaptılar sedye de uyutup aklim cikti size anlatamam gözümün önünden gitmiyor bir türlü cok kötüyüm psikolojim alt üst surekli bunu düşünüyorum cok teşekkür ederim
Size ne kadar sorun olmayacak merak etmeyin desem de boş gibi geliyor gidip doktorla konuşmak iyi gelecekse onu yapmanızı öneririm. Yürümesini etkilemez hiç bir şeyini etkilemez. Enfeksiyon olsa sizi bırakmazlardı hastaneden.
Gerçekten mi yaşayan tek kişi bile bulamadım cok rahatlattiniz beni çok teşekkür ederimşu an 28 yaşında olan kardeşime uygulanmıştı bu işlem. sakin olun, aklı yerinde, konuşuyor yürüyor, işinde gücünde :)
sağlıkçı değilim ama yüksek ateş vb şüpheli durumlarda yapılan bir işlem. sonuç temiz çıkmış rahatlayın, bebeğinizin sakinliğinize ihtiyacı vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?