Hamileyim galiba ama sorum var??

denzask

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
10
6
1
24
Kızlar merhaba yeni üye oldum sırf bu konu için bat 18 Temmuz ama bn bi hafta kala kan testi yaptım 1.4 çıktı şaşırdım normalde 0.2 gibi çıkmıştı daha önce kan testin de lazere gireceğim için yaptım bi sıkıntı olmasın diye ama negatif çıktı ben lazere girdim
Normalde lazer randevularım hemen âdetten sonra olur ama bu ay bir aksilik oldu adete yakın lazer işlemi yaptım şimdi de adetime dört gün kaldı bugün sabah test yaptım çok silik çıktı galiba hamileyim iki gün öncesinde çok kötü bel ağrısı çektim hala da çekiyorum sol kasığımdan ayağıma kadar vuran ağrı oluyor Dün de ara ara sağ kasığıma da ağrı girdi bu belirtiler var sadece eğer ben hamileysem sizce bebeğe bir zarar gelir mi?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 73
lazerin hamilelik döneminde zararları var mı ki bu konuyu ben de merak ediyorum, bilenler cevaplarsa sevinirim:KK16:
Yani yaydığı ışınlar zarar verir mi riskli mi tam net söyleyemicem ama önermiyorlar genelde. Ama şöyle olabilir hamilelikte hormonlar değişiyor yani kıl kökleri sonra yeniden çıkabilir vs diye düşünüyorum

Yani yaydığı ışınlar zarar verir mi riskli mi tam net söyleyemicem ama önermiyorlar genelde. Ama şöyle olabilir hamilelikte hormonlar değişiyor yani kıl kökleri sonra yeniden çıkabilir vs diye
Sağol cnm zaten şuan hamilemiyim kesin olarak bilmiyorum ne kdr güvenilir bilmem bu testlere adetim gecikirse kan vericem olan oldu ama işte içime dert oldu lazere girmem

Sağol cnm zaten şuan hamilemiyim kesin olarak bilmiyorum ne kdr güvenilir bilmem bu testlere adetim gecikirse kan vericem olan oldu ama işte içime dert oldu lazere girmem
Hayırlısı olsun hakkınızda, evet en iyisi test ilişkinin üstünden 14-15 gün geçtiyse kanda çıkar. Bir şey olmaz için rahat olsun burada hamile olduğunu bilmeden ilaç içenler vardı şükür bir şey olmadı

Benim kuzenim bilmeden lazere gitti çok şükür bişey olmadı. Derinin altına işlemiyor diye biliyorum ama yinede bilerek gidilmez tabiki.. kuzenim başka bir ağrı kesici de içmişti hamileyken karnida agrimis falan anlamamış.. iki aylıkken öğrendi zaten. Öncesi için telaslanmana gerek yok bence ama içine sinmezse gittiğinde doktora da sorabilirsin

Benim kuzenim bilmeden lazere gitti çok şükür bişey olmadı. Derinin altına işlemiyor diye biliyorum ama yinede bilerek gidilmez tabiki.. kuzenim başka bir ağrı kesici de içmişti hamileyken karnida agrimis falan anlamamış.. iki aylıkken öğrendi zaten. Öncesi için telaslanmana gerek yok bence ama içine sinmezse gittiğinde doktora da sorabilirsin
Teşekkür ederim yorumun için peki kuzenin sağlıkla kucağına aldı mı bebeği

Back
X