Bebeğimin beşinci ay ek gıda tablosu

180 cc yi benimki asla bir içmede içemez bölük bölük içiyor ama, bir içişte 125 cc anca bitiriyor, kilosu da iyi gidiyor ama gerçi ben neredeyse 2 saate bir bişeyler tıkıştırıyorum ağzına ağzı hiç boş kalmıyor ki yavrucağın gece oluyor da bir rahat nefes alyor kuzucuğum

chatlak canım sana bişey sorucam bunları verirken oğlunun emmesi azaldımı bu ay benim kızımda az kilo aldı ve emmesi azaldı doktor ek gıdaya geçelim dedi 5 ayı bitti ben vermeye başladım ama emmesi hepten azaldı doktora sordum öğlen eskisi gibi emmesine gerek yok sabah ve gee alsın yeter dedi sana dikkat ettimde 4 aylıkkken başlamışsın ek gıdaya emmesi nasıl oldu kaç saatte bir alır oldu çok sordum ama kafam epey karışıka.s.

ister istemez emmesi azalıyor canım benim çünkü doyuyor ama genede memekolik benimki sakinleşmek için bile meme istiyor tabiki eskisi gibi emmiyor tok oluyor çünkü ama ek gıdaya başladım diye sütümde azalma olmadı şöyle açıklıyım gece iki üç kere emmeye kalkıyor sabah dokuz on gibi kahvaltı yapıyoruz sonra öğlen on iki bir gibi gene anne sütü emiyor üç üçbuçuk gibi çorba içiyor altı yedi gibide meyve püresi ve yoğurt veriyorum dokuz on gibide gene anne sütü emiyor bazende muhallebi veriyorum gene günde beş altı kez emiyor canım umarım açıklayıcı olmuştur ama doktorunun dedigi dogru artık yavaş yavaş katı gıdalara alıştırıcaz emmesinde azalma olması çok normal anne sütünü doyma amaçlı emmiyorlar artık biraz keyif oluyor canım....a.s.a.s.

kızlar aranıza yenı katıldım.cok uzgunum bebegım memeyı bırakıyor bugun 4ay bıttı gunduz uyanıkken hıc almıyor gece uykuda alıyor ne yapacam bılmıyorum ne verecem neyle başliycam hıc bılmıyorum bana cevap verırsenız cok sevınırım

nette ararken direk bu tablo cikti karsima tsk sebze corbamiz bisiyor minikgim hasza ama bakalim ne kadar yedirebilcem

kızlar benım oğlum henuz 1,5 aylık şu an sadece anne sütü alıyor,bilmediğim için soruyorum neden 5. ayda ek gıdaya geçiyorsunuz?süt yetmedi diye mi yoksa başka bişeyden mi?ilk 6 ay anne sütü vermeyi planlıyorum da ben,şaşırdım görünce.

canim en normali 6 ay zaten ama 4 ay sadece tadinlik bir iki cay kasigi oluyor genele havuc ve elma suyu verilerek baslaniyor.ama süt yetersiz olunca ek gidaya 4 aylikken baslaniyor.benimki öyle oldu 3,5 aylikken doktor biberon mamasi verdi benim kiz biberon almadi her biberonu denedik.sayisi belirsiz biberonlarin evde
o yüzden mecbur kasikla basladik biz erkenden.aman insallah sütün bl olurda 6 ay emer.ama suda var benim cok du spt ama yinede yetmedi kilo almadi ondan basladik.simdi ek gida aliyor yine beni emiyor.bugün sabahdan beri saat 3 tek beni emdi.sütle doyunca ek vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…