Bebek Beslenmesi Bebeğimin beslenmesi için yardım lütfen...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
mrb yeni katıldım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 6.5 aylık kızım var anne sütüm yok 3 aylıkkenden beri mama veriyorum 5. ayında ek gıdaya geçtik sütü tamamen bıraktı sadece gece 125 ml içiyor onun dışında devamlı pirinç unu yiyor ve yoğurt çorba istemiyor çok çeşit denedim kusuyorsize 1. SORUM nasıl alıştırabilirim çorbaya?? artık bıktım halı koltuk silmekten nereye kadar muhallebi????? 3.750 doğdu şimdi 7.5 kilo çok iştahsız İkinci SORUMDA 1 kaseye yakın yiyor acaba normalmi????? ve 6 kez kaka yapıyor

öncelikle sabırlı olmanı tavsiye edebilirim. bu konuda tecrübe edinmiş biri olarak.sabır sabır sabır...hiç ısrar etmeyin.beğenmediyse bi 10 15 gün sonra yeniden deneyin. zaten 5 aylık bi bebeğin çorba içmemesi çok normal. altıncı aydan sonra başlayabilirsin. özellikle yoğurt yemesi çok güzel. bence her şey yolunda endişelenme. bunu en iyi doktorunuz bilir.

pardon 6,5 aylıkmış kızın.önemi yok sen yeterki zorlama ne kadar zorlarsan o kadar geri tepiyo emin ol. ayrıca çok kaka yapması aldığı kaloriyi gösterir, sevinmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…