Bebeğimin beyninde görülen kist

ManyakMisir

CanCanDeyuSöylerlerdi, BenCanNedirŞimdiBildim👼🏼
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
2.794
3.295
83
16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?

16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?
Dert etmeyin zamanla kaybolacaktır

Zaten ikili üçlü taramalarda veya ultrasonlarda netlik olmuyor

Uzman bir perinatolog ile 18-23.haftalar arası(tavsiye edilen 22. 23.hafta oluyor) detaylı ultrasona giriniz

O net görür net konusur

Hic bilgim yok inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur, peki doktorunuz tedavi yöntemi önermedi mi

Dert etmeyin zamanla kaybolacaktır

Zaten ikili üçlü taramalarda veya ultrasonlarda netlik olmuyor

Uzman bir perinatolog ile 18-23.haftalar arası(tavsiye edilen 22. 23.hafta oluyor) detaylı ultrasona giriniz

O net görür net konusur
İnşallah kaybolur 🤲🏻 21. Haftada gideceğim
Hipofiz bezi ( galiba adı bu ) kisti mi ?
Bilmiyorum kii
Hic bilgim yok inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur, peki doktorunuz tedavi yöntemi önermedi mi
Tedavilik bir şey değilmiş canım

Kuzenimin kızı icinde beyninde kist var demisti doktorlar. Çok sukur kendiliginden kayboldu. İcinizi ferah tutun Allaha siginin. Kuzenimin kizi su an 5 aylik bir porblem yok cok sukur.❤️

Kuzenimin kızı icinde beyninde kist var demisti doktorlar. Çok sukur kendiliginden kayboldu. İcinizi ferah tutun Allaha siginin. Kuzenimin kizi su an 5 aylik bir porblem yok cok sukur.❤️
Rabbim ömrünü güzel etsin teşekkür ederim inşallah benimki de kaybolır 🤲🏻

Back
X