- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dert etmeyin zamanla kaybolacaktır16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?
Hic bilgim yok inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur, peki doktorunuz tedavi yöntemi önermedi mi16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?
İnşallah kaybolurDert etmeyin zamanla kaybolacaktır
Zaten ikili üçlü taramalarda veya ultrasonlarda netlik olmuyor
Uzman bir perinatolog ile 18-23.haftalar arası(tavsiye edilen 22. 23.hafta oluyor) detaylı ultrasona giriniz
O net görür net konusur
Bilmiyorum kiiHipofiz bezi ( galiba adı bu ) kisti mi ?
Tedavilik bir şey değilmiş canımHic bilgim yok inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur, peki doktorunuz tedavi yöntemi önermedi mi
Ezan okunuyor, insallah kaybolur ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızİnşallah kaybolur21. Haftada gideceğim
Bilmiyorum kii
Tedavilik bir şey değilmiş canım
22 ya da 23.haftayi tavsiye edermİnşallah kaybolur21. Haftada gideceğim
Bilmiyorum kii
Tedavilik bir şey değilmiş canım
Aminnnn inşallahEzan okunuyor, insallah kaybolur ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Aminnnn inşallahEzan okunuyor, insallah kaybolur ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Kuzenimin kızı icinde beyninde kist var demisti doktorlar. Çok sukur kendiliginden kayboldu. İcinizi ferah tutun Allaha siginin. Kuzenimin kizi su an 5 aylik bir porblem yok cok sukur.16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?
Rabbim ömrünü güzel etsin teşekkür ederim inşallah benimki de kaybolırKuzenimin kızı icinde beyninde kist var demisti doktorlar. Çok sukur kendiliginden kayboldu. İcinizi ferah tutun Allaha siginin. Kuzenimin kizi su an 5 aylik bir porblem yok cok sukur.![]()
Cümlemizinki i insalllah. Emin olun gevicek stres yapmayin.Rabbim ömrünü güzel etsin teşekkür ederim inşallah benimki de kaybolır![]()
İnşallah canım benim insan ister istemez kafaya takıyor işteCümlemizinki i insalllah. Emin olun gevicek stres yapmayin.![]()
16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?