bebegimin beyninde kist oluşmuş :(

Leylifer2021

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
32
23
88
kizlar 20 haftalik hamileyim gecen hafta bebegimin beyninde kist oldugunu ogrendim doktor geçici biseye benziyor dedi ama ayni durumu yaşayan var mi ? boyle kist oldugunu ogrenip de geçen var mi ?

kizlar 20 haftalik hamileyim gecen hafta bebegimin beyninde kist oldugunu ogrendim doktor geçici biseye benziyor dedi ama ayni durumu yaşayan var mi ? boyle kist oldugunu ogrenip de geçen var mi ?

Benim doktorumda kist gördü benegimin beyninde ayrıntılı ultrason cektirdim önemli birsey olmadığını zamanla geçeceğini söyledi doktorum. Bu tür kistlerin çok büyük bir kısmı ileriki haftalarda geciyormus canım hiç canını sıkma

Anne karnında bu tür şeyler oluyormuş benim kızım 7yasındayken öğrenmiştik okadar araştırma yapıldı baya zor bi süreçti benim için kızımda hiç bir sorun yoktu ama tesadüf beyninde kist olduğunu öğrenmiştik beyin cerrahı 1yıl takıp ettı riske atmamak için en son kontrolünde anne karnındayken olmuş. Birşey korkmanıza gerek yok demişti şu an kızım 15 yaşını bitirecek çok şukur hiç bir problem olmadı gayette sağlıklı üzülmeyin Allah'ın izniyle birşey olmıcak sen içini ferah tut

Arkadaşlar cok sağolun inşallah geçer :( tek duam o şuan cok zor bi durum insan düşünmeden yapamıyor sabirsizlikla doktor kontrolumu bekliyorum ki iyi bi seyler soylesin gecmis kist desin diye inşallah bi sorun çıkmaz.

benim arkadaşım yaşadı aynı korkuyu ama çok şükür sonraki haftalar kayboldu kist şuanda 2 yaşında oğlu gaytte sağlıklı inşallah bi sorun olmaz..

Back
X