Bebeğimin beyninde su varmış:((destek lütfen!

acay seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri yaşadım kabus gibi bir 4 ay geçirdim doktora hiç gitmedim taki doğuma 15 gün kalana kadar benimkinde 10 buçuk cm genişleme vardı doktorlar iyide olur kötüde olur dediler bende kötü bir durum varsa öğrenmiyim dedim zaten yapılacak bir şey yoktu doktora gidiyodum içerdeki hasta çıksın alıcam diyodu o arada ben kaçıp gidiyodum en son artık mecbur gittim baktı her şey normal dedi genişlık bile kalmamış dedi ben kendimi çok üzmüştüm nolur sen öyle yapma çocuk çok etkilenıyo benim bebeğim doğduğunda sürekli içini çekerdi şimdi 7 yaşında bi oğlum var üzme kendini iş olacağı yere varır allah şifa versin sabret dua et bebeğin ve sen allaha emanet olun

öncelikle çok geçmiş olsun .. benim yakın bi arkadaşım var aynı semette oturuyoruz hamileydi bigün dokktor kafasının su topaldını söylemiş ve ünv hastanesine yollamış bu gitti geldi ağlaya ağlaya bir ay sonraya gün verdiler dedi 15 milim dedi sanırım onu geçerse gebeliğinizi sonlandııırıcaz demişler .. ozamanda bebek sanırım 7.5 aylık falan olcaktı ... baya bi konuştuk ona dedimki sakın aldırma eğerki bebeğin yaşamıcaksa doğduktan sonra ölücekse ozaman ölsün sebebi sen olma dedim .. çünkü halamın torununada öle demişlerdii çok şükür şimdi sınıf birincisi .. halamın gelinide aldırmama dedii aldırmadı ...neyse arkadaşıma gelelim oda ben napim yelizcim alıcaz derseler eldırıcam mecburen dedi ... tabi halamın torunuda bi örnek onu anlatıyorum ediyorum benim arkadaşım biraz tuhaf bi tip bildini okur hep ... neyseki zarla zorla ben bunu ikna ettim bişekilde tamam dedi .. sonuçta o bebeği yine doğuracak bi şekilde ölü tabii ...neyse anlaştık karara vardık aldırmıcak .. bebek 8.5 aylık oldu bu hiç biyere gitmiyo tabi aldırmıcak yaa neyse bigün bu geldi bana yeliz illa ben gidicem bi kafasını ölçtürücem kafam takılıyo dedii ... ve ogün geldii ve nasıl bi gelmee o şişlik yok gitmiş kendilinden yok olmuş ... şimdi bebiş doğdu çok sağlıklı çok şükürr ... bu tarz bebeği olanlara tavsiyem şudurki bekleyin doğumunuzu öylede böylede bebeğinizi kaybetmek çok zor olucak bunu biliyorum ama ya doğdunda bu verdim iki örnek gibi hiç bi sorunu olmazsaa bebeklerinize boiu boşuna kıymış olacaksınızz.. çok uzun oldu kusura bakmayınn

canım desteğin için çok sağol.Allahsana yavrunu bağışlasın.inanmayacaksınız belki ama ben sadece duyduğum ilk gün çok üzüldüm.o zaman da ağzımızdan yanlış bir şey çıkmasın isyana girmeyelim diye çok dikkat ettik.eşim hep ben yanındayım.Allah bizi imtihan ediyor.nasıl verirse versin razıyız dedi.çok rahatlattı beni.o günün akşamı bileiçimiz çok rahattı.dün 15 gün dolunca gidelim mi dedi.çok önemli değil gitmesek de olur normal kontrol tarihimizde gideriz dedim.bizim bebişimiz de oğlumuz da Allahın izniyle sağlıklı doğacak.kendimi üzüp ona zarar vermeyeceğim inşallah.ayrıca bizimkinin çapı sizinkine göre küçük 8,5mm idi.araştırmadaki doktor biz bu değeri kaale almıyoruz dedi.

canım çok teşekkür ederim.arkadaşının değerleri oldukça yüksekmiş buna rağmen Rabbim ne güzel sen de hayra girmişsin.bir canın yaşamasına vesile olmuşsun.bazen olaylar karşısında ne yapacağımızı bilmiyoruz işte bu anlarda senin gibi dostlar gerekiyor.asr suresinde diyor ya''Asra yemin olsun ki insanlar hüsrandadır.Yalnız güzel amel işleyenler ve birbirlerine sabrı tavsiye edenler müstesna.''sen de sabrı tavsiye edenlerdensin inş.

canım benım de 3 aylıkken kafatası kemıklerı gelişmedi gebeliğim sonlandırıldı ama bana sorarsan senın bebeğinin hiç birşeyi yok bende inanıyorum kı allahın izniyle sağlıklı doğuracağına ınanıyorum sonra düzelir tek doktara guvenme.ben şimdi keşke sonlandırmasaydım belkı yaşardı dıyorum bebeğinle yola devam et allah uzun ömürler versin.sakın da moralını bozma sakın etkılenmesın bebeğin.

canim ne yaptin sonucu da yazsaydin keske ... benimde 20.haftada komple vucudu su topladi aynen aldirmami cok istediler ama ben aldirmadim 7 aylikken sezeryan oldum cigerleri gelisemedigi icin vefat etti kizim (

Canım öncelikle (her zaman her işimizde olması gerektiği gibi) Allah'a dua etmek ve tevekkül etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok.Ama için rahat olsun derim.Annem en küçük kardeşimi 35 yaşında doğurdu.Kardeşim için de beyni su toplamış dedi doktorlar.Annem sürekli doktorda bir sürü testler yapıldı.Anneme gebeliğin sonlandırılması gerektiğini yoksa bebeğin sakat olacağını söylediler.Çok şükür binlerce kez şükür ki kardeşim son derece sağlıklı doğdu.Şu anda 10 yaşında okulunda ve sosyal hayatında örnek gösterilen çok da zeki bir çocuk.Ana sınıfındayken istiklal marşının 10 kıtasını ezberleyip plaket aldı.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. bebeklerimizi...Dua edelim, zaten duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var.

Canim benim inanki bu mesaji okurken hungur hungur agladim cunku ayni sorun bende yasadim doktorlar cok paniklettirdi esimde sagolsun destek cikmadi bebek sakat olsada sag olsada sen bakacaksin 5aylikken gebelik durduruldu tevekkul etmedim bile bile gavur elde bebegini olumunu seyrettim rabbim kimseyi boyle zor sinavlarla sinamasi birazda iman zayif olunca insan yenik dusuyor((((((((((((((((((((((((((((((((

Elinizi karnınıza koyup YA ŞAFİ diye dua edin.Şifa vermek, hastalığı iyileştirmek ve şifa istemek şâfî şifa veren demektir
Allah'ın sıfatlarından birisidir.ALLAHIN izni ile rabbimde şifa versin yavrunuza.

şuan 24 haftalığım.20.haftada benim doktorum da bebeğin beyninde su gördü.ama bana sakin ol bu gayet normal bi durum ileriki haftalarda kendiliğinden kaybolabilir,sık sık bu durumla karşılaşıyoruz dedi.ve dediği gibi de oldu geçen hafta gittiğimde kendiliğinden kaybolmuş dedi.

Merhaba senin yazdıklarını okudum aynı problem ben de de var cok ciddi beyindkileri boşlukları cok fazla sonra ne oldu bebeğin doğdu mu canım lütfen yazarmısın

benim kız kardeşime de dediler hamileyken yok beyninde sıvı toplanmış
yok böbreginde sıvı toplanmış dogduktan sonra böbregin teki alınabilir d,iye
sapasaglam doğurdu Allah ın izniyle.

arkadaşıma bebek sakat eli ayagı görünmüyor demişler aldır demişler doktorlar
doğurdu sapasağlam

başka bi arkadaşıma bebeğin zeka özürlü olur aldır demişler aldırmadı
doğurdu sapasağlam

şimdi bende 24 haftalık hamileyim banada dediler beyninde sıvı fazlalığı var diye
takmıyorum sorunda çıksa aldıracak değilim çünkü
Allah ın izniyle bende sapasaglam doğurcam inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…