bebeğimin bir gözü kahve diğeri mavi..

bizim de bi akrabamızın biri mavi biri kahve.erkek olduğu için belki çok dikkat çekmiyo ama benim olsaydı mesela sanırım lensle eşitlerdim sürekli sorulucak dikkat çekicek

sağlık sorunu olmadıgı surece sorun olmaz kı
hem cok ılgınc kac kısı boyle kı:)

Benim sağ gözüm tamemen yeşil
sol gözümün yarısı yeşil yarısı kahve :)
hayatım boyunca ilgi cektgi hiç kötü yorum almadım
benide hiç rahatsız etmedi . görme ile de ilgili hiç bir sorunum yok allaha sükür :)

Anneannemin br gözü ela, diğeri yeşil. Gayet güzel bence.

benim kızım 2 aylık ve bir gözü mavi digeri kahve ne olucak acaba bilen var mı

nolacak çok da tatlı olur, öğretmenleri arkadaşları tarafından hiç unutulmayacak, hep bilinen bi insan olur ne güzel, önemli olan gözlerinin sağlıklı olması, sağlıcakla büyüsün

canim bu genlerden gelir,yumurta ve sperm birlestiginde hersey ayarlanir,kahverengi goz yada yesil goz felan olucagi bellidir zaten,sizin durumunuzda her iki goz rengi cocuga gecmis
eger renklerin tonlari cok uzaksa pek degismez daha,genler belirlemistir herseyi
ama tabi daha 2 aylik, ortalar birbirni renkler(egerki genlerden degilse)
bildigim kadariyla gorme sorunu pek yasanmaz,cok nadir olur,aynen birimizin gozu saglam digerimiznde gozlum gerektigi gibi
doktora gotur yinede sen

benimde akrabamın kızının bir gözü mavi bir gözü kahverengi, kız 17 yaşında ve hiç şikayetçi değil, herkesin ilgisiniçekiyo, değişik geliyo:) bence sorun olcak bişey yok:)

benim kızım 2 aylık ve bir gözü mavi digeri kahve ne olucak acaba bilen var mı

Böyle kalmaz,6 aylıkken hatta bazı durumlarda 1 yaşından sonra göz rengi tam olarak belli olur.Benim gözlerim doğduğumda kahverengi imiş 6 aydan sonra yeşil olmuş.Kardeşimin masmavi gözleri ise 1 yaşından sonra elaya döndü.

Benim ilkokulda bir arkadaşımında durumu böyleydi.. Göz nakli yapılmıştı kıza, bir gözü kahverengi bir gözü buz mavisiydi..Allah sağlık versin inşallah..

Bu az da olsa rastlanabilen bir durum. Komşumuzun gözleri mavi ve kahverengiydi, oğlu da öyle oldu. Hatta Orlando Bloom 'un eski sevgilisinin gözleri de böyleymiş diye okumuştum.
Eğer görmesinde bir problem yoksa, çok farklı ve güzel bir özellik bence. İlk olarak kontrol ettirmeniz gereken şey, görme kusuru olup olmadığı olsun. Allah bağışlasın bebişinizi

asla değişmez kahverengi yada maviye dönme olasılıgı olmaz canım biri mavi diğeri kahverengi olur. benim arkadaşımda aynı sızın bebeginiz gibi şuan nişanlı halindende memnun lens felan takma gereğindede bulunmadı diğeri mavi biri kahverengi aynı sizin gibi sorun olucak birşey değil bence rabbim böyle istemiş:)

Benim de bir tanıdığımda var bu durum. Bir gözü mavi diğeri kahverengi. Bence harika :) Allah uzun ömürler versin bebişinize

Benim de bi arkadaşımın bi gözü yeşil bi gözü mavi :) Hoş duruyor aslında o korkulacak bi şey olmadığını genetkle ilgili olduğunu söylemişti. Korkmayın bence herkesteen farklı olmak güzel bi durum :)

bence çok güzel birşey. kate bosworth isimli hollywood yıldızının da gözleri bu şekilde ve çok güzel duruyor.

gözleri sağlıklı olsunda
varsın biri mavi biri kahverengi olsun

bence çok özel bişey :)
ilkokul yıllarında falan arkadaşlarının dalga geçme durumları dışında ilerde kendisi de böyle olduğu için sevinir bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…