Bebeğimin bir kulağı diğerinden büyük

CoffeCoffe

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
1.815
2.358
333
Arkadaşlar 4 aylık bir oğlum var, ilk bebeğimde her ay rutin kontroller falan çok detaya girip kendimi stres yaptıgım için bu sefer sadece sağlık ocagı kontrollerine gidiyoruz, çok şükür aylık gelişimi gayet iyi, tepkileri, dikkati, duyması, herseyi olması gerektiği gibi, doğunca işitme testi oldu ve oda normaldi....fakat kulaklarında büyüklük farkı var, eşim benim evham yaptığımı düşünüyor ve sırf bunun için çocuğu dr'a götürmenin lüzumsuz oldugunu söylüyor..hatta kv'dem de aynı fikirde...ben genelde çok taktığım için bu tür şeylere onlarmı haklı bilemedim..

bende netten araştırıp durdum ama hiç böyle bir duruma rastlamış birinin yorumlarını bulamadım...
aranızda bu tür birşey yaşayan varmı acaba??

benim yeğenim 15 yaşında onunda bir kulağı daha büyük. Allah sağlık ve hayırlı ömürler versin onlara.

yani bir sıkıntı olmadı değilmi ?? kafama takılıyor ve dr'a gitme ihtimalim bu hafta yok malesef.. benım tek derdım bunun baska bı rahatsızlıgın habercısı olup olmaması ??

cvp için teşekkür ederim ;)

benim yeğenim 15 yaşında onunda bir kulağı daha büyük. Allah sağlık ve hayırlı ömürler versin onlara.

ya zaten kimsenin eli, göğsü, kulağı, ayağı vs. tam olarak aynı değil ki. hatta göz bile. ilk defa duydum böyle bir kaygıyı. bu en fazla estetik bir sorun olur?

Canım nette araştırırken anomali olarak geçtiğini ve bazı durumlarda bi rahatsıZlık belirtisi olabileceğini okudum, anne olmadan önce bende böyle değildim, sonradan takar oldum

ya zaten kimsenin eli, göğsü, kulağı, ayağı vs. tam olarak aynı değil ki. hatta göz bile. ilk defa duydum böyle bir kaygıyı. bu en fazla estetik bir sorun olur?

Duymasına engel bir durum yok sanırım..Olabilir bir çok insanda organlar simetrik değil zaten ama gözle çok dikkat etmediğimizden farkına varmıyoruz.

her organ aynı değil ki br el diğerinden dha büyük bir ayak diğerinden dha büyük (genelde biri buçuklu olur) bir göz diğernden dha büyük

Back
X