Bebeğimin böbreğinde genişleme :(

srcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
121
1
96
İçel Mersin
Bir kaç gündür bebeğimin hareketlerinde azalma hissettim bugün doktora gittim bebeğin suyunun azaldığını öğrendim ve böbreğindede birazcık genişleme olduğunu öğrendim hemen detaylıya girdim ordada suyun 12 cm kaldığını söyledi ama böbreğindeki çok önemli değil çok büyük bir şey değil dedi ama ben kafama çok taktım

Allah yardimciniz olsun. Umarim saglikla alirsiniz kizinizi kucaginiza.Peki suyu arttirmak icin ne yapmaniz gerekiyormuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bol su içeceksin dedi bir de protein ağırlıklı besleneceksin dedi ama böbrekteki sorunu önemsemedi bile

Canım benim teyzemin bebeğinde de böbrek büyümesi vardı. Onun böbregindeki bir kanalı darmış kanalın ameliyatla açıllması gerekiyordu. Yalnız önemli olan dogumdan hemen sonra müdahale edilmesi yani gec kalınmamalı. Gec kalınırsa böbrek kaybı olabiliyordu. Tabi senin bebeğinin sorunu belki farklıdır bilemiyorum. Teyzemler de dogumdan bir kaç gün sonra bebeği ankarada bir doktora götürdüler ameliyat oldu bebek şimdi cok iyi 1 yaşında ve sağlıklı cok şükür. Bu durmlarda bence araştır gec kalınmasın . İnşallah bir sorun cıkmaz gecmiş olsun bu arada bizim bebek erkekti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…