bebegimin bobrek genislemesi var :(

sonbaharguzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
62
5
Merhaba arkadaslar. Ben 23 haftalik hamileyim.dun ayrintili ulturasyona girdim.bebegimin iki bobreginde de genisleme var diger organlarda bir sorun yok cok sukur.bobregin biri 5 digeri 5.8 doktor budurum gecebilir de diger aylarda artabilir de dedi. Artarsa kotu ama sabit de kalabilir. Benim gibi boyle sorun yasayan arkadaslar lutfen bilgilerinizi deneyimlerinizi paylasir misiniz. Insallah hersey Yolunda gider.

Konuyu acali 1 hafta olacak nerdeyse ama kimse cevap yazmadi. Hic mi bana yardimci olacak derdimi paylasacak biraz olsun icimi rahatlatacak kimse yok. Gercekten bu sikintiyi bi ben yasiyorum galiba. :KK42:

Konuyu acali 1 hafta olacak nerdeyse ama kimse cevap yazmadi. Hic mi bana yardimci olacak derdimi paylasacak biraz olsun icimi rahatlatacak kimse yok. Gercekten bu sikintiyi bi ben yasiyorum galiba. :KK42:
Canim benim bebegimde de ayni sorun var genelde erkek bebeklerde görülüyormus cok ta önemli degil demisti benimde takip edilcek senin bebisinin cinsiyeti ne fazla kafaya takma bende kendimi yiyip bitiriyordum ama detayli ultrasondan snra rahatladim gerisi Allahin takdiri

Canim benim bebegimde de ayni sorun var genelde erkek bebeklerde görülüyormus cok ta önemli degil demisti benimde takip edilcek senin bebisinin cinsiyeti ne fazla kafaya takma bende kendimi yiyip bitiriyordum ama detayli ultrasondan snra rahatladim gerisi Allahin takdiri
Benim kuzum da erkek. Aslinda takmiyorum gibi sonra ne olacak diye endiseleniyorum elimde degil ilk bebegim ama cok sukur beterin beteri var sonucta rabbimden gelen bir sey insallah gecer doguma kadar yoksa ya stent takiliyormus ya sunnet oluyormus senin yawrunun ne kadar genislemesi.

Ben de 20 haftalikken detayliya girdigimde sag bobrek 2.2mm sol bobrek 2.6 mm idi.Allahin izniyle ben icimi ferah tuttum artik bisey olmicak insallah evlatlarimiza Allah dermansiz dert vermesin ferah ol sende

X