Bebeğimin boynuna kordon dolanmış :(

blackfear

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
79
22
3
Merhaba kızlar,
33 haftalık hamileyim. Son kontrolümde (26 kasım 2015) doktorum bebeğin boynuna kordon dolanmış dedi. NST ye takıldım şimdilik bir sorun görünmüyor dedi. Tecrübesi olan, başına gelen var mı acaba? Normal doğum yapabilir miyim hala? Bir tehlikesi var mı bu durumun?

yapabılırsın canım , kuzenım ıkı kızını da kordon dolanık sekılde dogurdu yalnız dıkkat et dusmeden kaynaklı oluyor bu dolanmalar genelde..

Benim denetimde de boynuna kordon dolanmisti bizim dr muz sorun olarak görmedi. ben o halde normal dogum yaptım.. aynen senin gibi kafama yapmıştım bebeklerin yarısında görülür kordon dolanması dedi... bildiğim kadarıyla tek tür dolanla normal dogum için engel değil birden fazla dolanirsa sezaryenle alınıyor bebek...

Merhaba kızlar,
33 haftalık hamileyim. Son kontrolümde (26 kasım 2015) doktorum bebeğin boynuna kordon dolanmış dedi. NST ye takıldım şimdilik bir sorun görünmüyor dedi. Tecrübesi olan, başına gelen var mı acaba? Normal doğum yapabilir miyim hala? Bir tehlikesi var mı bu durumun?
Benimde bi yakınımın durumu senin gibiydi. Bebeğimizin boynuna kordonu dolanmış. Doktorlar sezeryanla aldılar bebeği.

Çook teşekkür ederim cevap ve desteğiniz için. Bu hafta ki kontrolümde çok güzel bir haber aldık. Bebeğimizin boynundan kordon çıkmış. Çok şükür Allah'ıma. Su keselerim büyük ve suyum çok olduğu için bebeğim çok hareketli. Bunun avantajı olmuş dedi doktorum. Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.

çok sevindim gözünüz aydın... benimde suyum coktu kizim çok hareket ediyordu hatta son 2 hafta kala tekrar baş yukarı pozisyona o dönmüştü ki 3 4 gun sonra tekar baş aşağı döndü.sende hazırlıklı ol boyle durumlara madem...

Çook teşekkür ederim cevap ve desteğiniz için. Bu hafta ki kontrolümde çok güzel bir haber aldık. Bebeğimizin boynundan kordon çıkmış. Çok şükür Allah'ıma. Su keselerim büyük ve suyum çok olduğu için bebeğim çok hareketli. Bunun avantajı olmuş dedi doktorum. Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.
Çok sevindim :) inşallah amiin. :KK54:

Anne karnından zaman zaman bütün bebeklere dolanabilir denişti doktorumuz ama kat kat olmadığı sürece sorun yok yani . Allah tarafından düğüm olamayacak şekilde yaratılmış kordon dolansada bi sorun olmaz inşallah. Bem halamda bu şekilde doğum yaptı ve normal doğurdu ayrıca annemde bu şekilde kardeşimi doğurmuş. İçini ferah tut bi sukıntı olsa NST de çıkardı zaten. Hayırla kavuş inş. Bebeğine

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Allah'ım bebeklerimizi korusun inşallah. Sağlıkla gelsin kuzularımız.

Back
X