G Gulaybrs Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ekim 2025 6 0 1 35 Perşembe 21:58 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulaybrs #1 Bebeğimin bugün ense kalınlığı 5.9 çıktı amniyosentez istediler ne yapcam bilmiyorum çünkü herşeyi normal
Bebeğimin bugün ense kalınlığı 5.9 çıktı amniyosentez istediler ne yapcam bilmiyorum çünkü herşeyi normal
succulentaski Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Ekim 2020 14.899 41.079 598 36 Perşembe 22:00 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulaybrs #2 kaç haftalık? Fetal dna yaptırın önce amniyosentez istemiyorsanız. Doktorunuz ne önerdi?
G Gulaybrs Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ekim 2025 6 0 1 35 Perşembe 22:06 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulaybrs #3 succulentaski .!.: kaç haftalık? Fetal dna yaptırın önce amniyosentez istemiyorsanız. Doktorunuz ne önerdi? Genişletmek için tıkla... Fetal DNA nasıl yapılır onu bilmiyorum ki devlette yapiliyormu
succulentaski .!.: kaç haftalık? Fetal dna yaptırın önce amniyosentez istemiyorsanız. Doktorunuz ne önerdi? Genişletmek için tıkla... Fetal DNA nasıl yapılır onu bilmiyorum ki devlette yapiliyormu
destinesiaa 🐣🤍 Pro Üye Anneler Kulübü 24 Ağustos 2022 4.916 20.662 258 Perşembe 22:08 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulaybrs #4 Gulaybrs .!.: Fetal DNA nasıl yapılır onu bilmiyorum ki devlette yapiliyormu Genişletmek için tıkla... Hayır özel bir test. Alınan kan yurtdışına gönderiliyor ve inceleniyor herhangi bir hastalık vs var mı diye
Gulaybrs .!.: Fetal DNA nasıl yapılır onu bilmiyorum ki devlette yapiliyormu Genişletmek için tıkla... Hayır özel bir test. Alınan kan yurtdışına gönderiliyor ve inceleniyor herhangi bir hastalık vs var mı diye