Bebeğimin çamaşırları hk?

Tam tersi, deterjanlarla gereğinden fazla karşılaşınca alerjik reaksiyonlara açık oluyor. Gereğinden fazla titizlik (çok deterjan kullanma) sizin dediğiniz o. Bebekler deterjana az yada çok maruz kalmamalı, kimyasalları geçtim, ağır metaller içeriyor ve hiperaktiviteden tut herşeye zemin oluşturuyor ağır metaller

En az zararlı olanı seçip bir kaşık kullanmak mi sebep oluyor buna ?

Az beklenti,cok mutluluk...Daha simdiden kucucuk birsey icin bu kadar beklentiye girerseniz bebek dogunca zor zamanlariniz gecmek bilmez.Tavsiyem cok da takilmayin, bebeginiz etkilenmesin...

Bu durulama olayı test edilmiş, 30 kere bile durulasa arınmiyor deterjan.

Ben sizler kadar hassas düşünmüyorum . Bulaşıklar da var o deterjan temizlikte de.

Ellerini yikadiklari sabunlarda da.

Bebekken korunuyor bebekler, büyüdüklerinde normal bir deterjanla yikandiklarinda alerji oluyorlar.

Çocuğun özel bir durumu yoksa bu kadar detay düşünmek gereksiz.

Bir makina çamaşır bir kaşık deterjanla yıkanıp ekstra durulandiginda nasıl çıkmaz deterjan orası tartışılır.

Kızlar merhaba.

Doğuma az bir süre kaldı. Bebek için alınanların yıkanmasının vakti geldi.
Annem kendi aldıklarını yıkadı ütüledi hurçlarda bekliyolar.

Kayınvalidemde yıkayacağını söylüyo ama bu mevzuyu aşırı büyüttü. Sen ne deterjan kullanıyosun yok senin makinanda bebek programı var mı bizim ütü güzel ütülemiyo. 3 parça şeyi yıkamaya yerindi gibi geliyo. Sürekli herşeyi sormasından sıkıldım artık. Sizce ben mi alınganlık ediyorum?
Bende izne yeni ayrıldım. Ama evimi temizlemeye calısıyorum. 8 aydır bi işin var mı diye sormadılar bari bu işi yapsınalr istiyorum. Bunuda benim üzerime yıkıcaklar 🙄

Kendi bebeğimin çamaşırlarını kendim yıkamak isterim
Bence al kendin yıka katla yerleştir

Ben sizler kadar hassas düşünmüyorum . Bulaşıklar da var o deterjan temizlikte de.

Ellerini yikadiklari sabunlarda da.

Bebekken korunuyor bebekler, büyüdüklerinde normal bir deterjanla yikandiklarinda alerji oluyorlar.

Çocuğun özel bir durumu yoksa bu kadar detay düşünmek gereksiz.

Bir makina çamaşır bir kaşık deterjanla yıkanıp ekstra durulandiginda nasıl çıkmaz deterjan orası tartışılır.
Tamam o halde

Back
X