- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 32
- Konu Sahibi Depresiff polianna
Arkadaşlar yeni evlendiğimde eşimin eşyalarını aşağıya öyle bi indrimişlerdi ki hepsi kırışık ve kirli temiz birbirine karışmış. Kimisi deterjan kokuyo kimisi ter resmen. Yeni evlendiğimde hepsini yıkadım ütüledim astım. Artık çamaşır görmekten midem bulanmıştı. İnsan oğlunun eşyalarını öyle mi indirir pis pis. daha o zamandan sinirim. Bunuda yapsınlar istiyorum. Cocukla ilgili şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye atıp tutuyolar. Benim annem çalıştığı halde hepsini yaptı. Aşırı linç etmişsiniz. Bide kızıyla bir olup bizim elimize sarı bez yakışmıyo diyolar
ohooo,
cocuklar kac yasina geldi, hala gittigim yere deterjan tasirim, alisin bunlara, hem bebek esyasi dediginiz nedir ki, 2 makinaya sigar.
siz alinganlik yapiyorsunuz.
“Bunu da benim üzerime yıkacaklar.” deyince döndüm tekrar okudum, acaba ben mi yanlış anladım diye.![]()
Alt tarafı bir çamaşır yıkanacak ne buyutmuşsunuz bu kadar
Çamaşır makinesi falan icat edildi biluyorsunuz değil mi? Koyuyorsunuz kendisi yıkıyor.
Bedavadan babaannelik nedir ayrıca mecbur mu?
Size ben "çocuğunuzun kıyafetini bile başkasına mı yikatiyorsunuz kalkın kendiniz yıkayın öyle bedavadan annelik olur mu?" Desem hoşunuza gider mi![]()
çocuğu kayınvalideye yapmıyorsunuz sonuçta hiçbir şeyi yapmak zorunda değiller. kendiniz yıkayın ölmezsiniz