Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben cok üzgumum 1 aylik oglum var ve sirt ustu yatarken kustu bende cok korktum tek kolunu tuttum ve oturur pozisyona getirdim kolu acimis midir hareket ettiriyo kolunu ama ćıkık kırık olmus midur basina boyle bisey gelen var mi eşim iste doktora kendim gitmeli miyim (
Aģlar miydı yani kolunu oynatiyor yüzunü ovdu avucunu sıkti ama bisey oldiysa ben naparim affedemem kendimi yenifogam ćıkıklari oluyo ama farkedilmiyo belli bi zaman onlarda agrı olmuyo mu ki aklim karistj
kızımı doğduğundan beri özenerek kucağa alıyoruz yattığı yerden. Sağlık ocağına gittik geçenlerde. Hemşire öyle bir kaldırıyor ki kızımı tek kolundan tutarak. Bir şey olmaz merak etmeyin. Yenidoğan kontrolünde doktora tutmaya korkuyorum demiştim. O da bebekler dayanıklıdır düşürmeyin yeter dedi. Hem ben kafasını vurdum bir şey olmadı korkmayın
kızımı doğduğundan beri özenerek kucağa alıyoruz yattığı yerden. Sağlık ocağına gittik geçenlerde. Hemşire öyle bir kaldırıyor ki kızımı tek kolundan tutarak. Bir şey olmaz merak etmeyin. Yenidoğan kontrolünde doktora tutmaya korkuyorum demiştim. O da bebekler dayanıklıdır düşürmeyin yeter dedi. Hem ben kafasını vurdum bir şey olmadı korkmayın
Bu gidıslw ben hasta olucam psikolojim bozuldu iyice..cok buyuk sorumluluk ne buyuk bi merhamet varmis annelikte biran once büyüsün konussun derdini anlatabilsin istiyorum ..
Bu gidıslw ben hasta olucam psikolojim bozuldu iyice..cok buyuk sorumluluk ne buyuk bi merhamet varmis annelikte biran once büyüsün konussun derdini anlatabilsin istiyorum ..