• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cildi

nnurrcann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
207
Puanlar
33
Bebeğimin cildi aşırı mı kuru yoksa alerjik mi sizce ?
Daha önce kanlı kaka öykümüz var ama sürekli olmadığı için diyet ve test yapmadı alerji doktorumuz sadece takip önerdi şimdi de cildini görünce çok korktum
Kızarıklık soyulma kuru pul pul
Bu arada bebeğim 4ay 24 günlük
Krem kullanmıyorum çünkü doktor önermeden bir şey kullanmak istemedim belki iyice kötü etkiler diye Salı günü randevumuz var hep zeytinyağı sürerdim duş sonrası
Şampuan mustela deterjan siveno
IMG_0522.webp

Eklentiler

• IMG_0523.webp
    IMG_0523.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_0519.webp
    IMG_0519.webp
    100,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0520.webp
    IMG_0520.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 45
Peki doktor ne diyor? Bioderma atoderm kullanıyorum ben doktorumuz onay vermişti mutlaka kremlemek lazım kışları sabah akşam.

Bizimki de böyleydi ama alerjik bebekti bioderöa kullandık hala kullanıyorum. Mustela bizde işe yaramamıştı. O kremi sorun bi isterseniz bir de zeytinyğı ph yüksek bebek cildine zarar verebilir diye biliyorum

Peki doktor ne diyor? Bioderma atoderm kullanıyorum ben doktorumuz onay vermişti mutlaka kremlemek lazım kışları sabah akşam.
Ya daha cildimi gösteremedim Salı gideceğim ama kanlı kaka için beklememi takip etmemi söyledi

Bizimki de böyleydi ama alerjik bebekti bioderöa kullandık hala kullanıyorum. Mustela bizde işe yaramamıştı. O kremi sorun bi isterseniz bir de zeytinyğı ph yüksek bebek cildine zarar verebilir diye biliyorum
Fayda ediyor mu peki krem

Mustela stelatopia ve bioderma atoderm alerjik ciltler için önerilen seriler. Doktorunuzda tester falan varsa verir size kullanırsınız ona göre alırsınız.
Zeytinyağı sürmeyin. Yağ ürünler hiç önerilmiyor bu tarz ciltlerde.
Şampuan da bioderma kullanın bence.
Sanırım alerjileri var ama çok kafaya takmayın. Beslenmenize biraz dikkat edin stres yapmadan. Süt içiyorsanız içmeyin mesela. Alerjen ve egzama yapan besinleri tüketmemeye çalışın ama zamanla toparlar zaten başka bulgular yoksa. Biraz üstüne de gitmek gerekiyor alerjenlerin. Daha çok minnak alışacaktır bağırsakları.

Mustela stelatopia ve bioderma atoderm alerjik ciltler için önerilen seriler. Doktorunuzda tester falan varsa verir size kullanırsınız ona göre alırsınız.
Zeytinyağı sürmeyin. Yağ ürünler hiç önerilmiyor bu tarz ciltlerde.
Şampuan da bioderma kullanın bence.
Sanırım alerjileri var ama çok kafaya takmayın. Beslenmenize biraz dikkat edin stres yapmadan. Süt içiyorsanız içmeyin mesela. Alerjen ve egzama yapan besinleri tüketmemeye çalışın ama zamanla toparlar zaten başka bulgular yoksa. Biraz üstüne de gitmek gerekiyor alerjenlerin. Daha çok minnak alışacaktır bağırsakları.
Tamam teşekkür ederim

Fayda ediyor mu peki krem
Etti ama ben artı olarak diyette yaptım. Ama geçince bırakmayın kullanmaya devam edin biz yaz kış kullanıyoruz. Mesela yazın güneşte güneş kremi + bioderma sürmezsek cocugun suratı kıpkırmızı ve fotogrwftaki gibi pütürlü beyazlıkşar oluyor.

Etti ama ben artı olarak diyette yaptım. Ama geçince bırakmayın kullanmaya devam edin biz yaz kış kullanıyoruz. Mesela yazın güneşte güneş kremi + bioderma sürmezsek cocugun suratı kıpkırmızı ve fotogrwftaki gibi pütürlü beyazlıkşar oluyor.
Kıyamam yaaaa geçmiş olsun

Back
X